trak šta si neki prof. hrvatskog![]()
ja sam imala iz hrvatskog 4 ,doslovno na lijepe oči(stvarno su super,zar ne)![]()
trak šta si neki prof. hrvatskog![]()
ja sam imala iz hrvatskog 4 ,doslovno na lijepe oči(stvarno su super,zar ne)![]()
tko od naših ZPB-aima sljedeči rođendan
više ne otvaram topiće![]()
tetamaja6 prvotno napisa
![]()
Ja sam bila štreberica i imala sam i u osnovnoj i u srednjoj užasno zahtjevene profesore iz hrvatskog jezika na čemu sam im danas u biti jako zahvalna!
Nina-zašto ne otvaraš topice? Ja se danas baš rastužila kad sam vidjela da si brža od mene (zaspala sam).
i ja vidjela traktor u sparu, mi već imamo
mial sretan ročkas
domi i patrik sretan imendan sa zakašnjenjem
lu je danas stara 5 mjeseci...vrijeme mi leti opako
kod nas ništa novo, ivan spava, a nije doma spavao već mjesec dana
ali se jutros iz xy razloga probudio već u pola 8, a zaspao pola sata prijue ponoći
i on i lucija šmrkavi i dalje
što god pokušavala ne pali, ivan je 7 dana doma i bit će dok skroz ne ozdravi
Po mojoj evidenciji od dječice sljedeći ja yasin Ivan za 4 dana - 24.03., pa josiein Jakov i Paulitin Lovro 12.04., onda je Modestyna "banda" 28.04. i Bobčicina Ajna 30.04.NINA80 prvotno napisa
Od žena nemam niš do Paulite 22.05. i Maruške 01.06.
da ne bi bilo da nisam rekla, al teško da me netko neće preduhitriti otvorit topic
Danas je fakat dan za čestitanje!!
Dragom našem virtualnom kumčetu sretnih prvih 5 mjeseci![]()
I moj spava ( zlato materino) i to samo i isključivo sa Johnyem ...da se zabrinem :/
A Johny je plišani mačak![]()
Traksad mi je malo bed,nisam ni razmišljala da je to inače predviđeno za tebe
ipak si ih ti većinu otvorila
![]()
Johny :? iz koje je od priče :?
pa onda bi se nas dvije kojiput mogle nać na kavi u sparu, ja ionako svaki put potrošim više od 300 kn, pa dobijem free kavu kodyasmin prvotno napisa
![]()
bitˇ će iz RokoveNINA80 prvotno napisa
![]()
E da, sutra ne radim :D :D :D
Nema me do utorka :D :D :D
Joj što volim blagdane :D
Ma nije on iz nikakve priče,to mu je netko poklonio dok je bio beba i mm mu rekao da bi bilo super da spava s njim i dao mu ime Johny i sad se Roko ne odvaja od JohnyaNINA80 prvotno napisa
![]()
A najbolja frendica mu je Lala![]()
![]()
A što se otvaranja topica tiče-samo vi otvarajte pošto mi mozak šteka u zadnje vrijeme![]()
A sinoć sam si čak bila na papirić napisala da Mial danas ima rođoš da ne bi opet zaboravila
Wana-fakat dobra firma.Vi više ne radite nego raditešala naravno!
trak u vezi spavanja sa...
imamo dudi i dekicu(kao Čarli Braun),vuće ju i kod bake,ako slučajno ostane spavat![]()
preko ljeta spava gol(doslovno,bez pelene i bodija),jer sam sigurna da mu hladno nije kad je pokriven dekicom!(naravno natopljen znojem,ali se ne da)
da se JA zabrinem?????????
Tetamaja-sad mi je lakše![]()
Jaaako sam voljela Čarli Brauna
patrik nikada nije htio spavati s plišancima, on eventualno zaspi s punim rukama autića, pa ih po noći traži, a i flaša je nezaobilazna
doduše sve manje, ali opet
kak izgovara Johny?
a Mateo isto kao i Patrik hrpa autića ili u najgorem slučaju pokupi račune bilo za platiti ili već plačene iz dučana,a u vrtiću crtež kojeg je prethodno nacrtao![]()
Mene ustvari čudi što Roko NIKADA s ničim nije htio spavati do nedavno s ovim mačorom (osim naravski sa bočicomali o tome ne mogu više
)
Moje dijete počelo pjevat ko blesavo ko da mu je slon provjetrio uha![]()
pogotovo sad kad gleda tog BG, umirem od smijeha:
booooooooooob graj-telj (ili maaaaaajstor), moooooooožemo mi popraviti, boooooooooooooob gra....telj, naravno da ne možemo (još umetne taj NE na silu, a uopće ne znam zašto)!
a i inače pjevuši neku proljetnu na zahodu, ono: cin, cin, cin, don, don, don čujte mali zvon (čić), valjda su učili u vrtiću
o da pjevanje moj neće početi sam već ponavlja neku uz crtić puno bolje se giba u ritmu neg što pjeva
i fora mi je što već napamet zna monologe nekih epizoda traktora Toma
dobio je trak toma sav je gumeni nešto malo plastike i stvarno je kvalitetan
Pjevanje-Roko obožava glazbu općenito,pa s tim i pjevanje.I zaista,bez pretjerivanja,zna jako puno pjesmica i super pjeva (ne mislim da će biti Gibonni već da konta ritam).
Najnovija mu je Vlak u snijegu i skinuo ju je nakon dva slušanja. Sve pjesme iz crtića pjeva već jako dugo a ja mu nekad znam pjevati stare partizanske pjesme![]()
![]()
pa zna i njih
![]()
Obožava rnb glazbu,house 8) ,i baš se vidi da uživa u glazbi što mi je jako drago!
partizanske![]()
![]()
ovo još nisam čula
![]()
zamisli kad na jesen počne pjevušiti u vrtićumlada partizanka konja jahala
![]()
odvalit ču,dobra si
da....baš tu mu i pjevam
![]()
![]()
I još par komunističkih( "crvenu maramu dobit ću ja....!!!!")
Ma luda sam,znam![]()
:shock: zar nije kolo vodila :shock: :?NINA80 prvotno napisa
![]()
možda sam ja loša partizanka
na odgovor ću čekati do utorka. Zato papaaaaa i ugodni Vam blagdani![]()
možda i je kolo vodila pitaj Trak ja to onak iz sječanja
ma i konja je vodila i jahala je...svašta je ta partizanka radila
![]()
![]()
evo malo i mene
ja se počastila totalnim neradom danas. otišla u špar i kupila ručak, tortu :shock:i udri brigu na veselje. a mama mi kupila svjećicu za tortu, al nije smjela staviti i nulu 8)
![]()
bilo bi mi još bolje da me ćera oće slušat al moš se slikat kad neće
al najteže mi pada što sinek nastavio svoju cendravost i počeo jako češkati uho, jako slini, a lagano toplički samo ujutro pa sam sva :? :/ i molim Boga da nije uho već da su samo zubići
MB oprosti molim te
DOMI sretan imendan![]()
![]()
Lu sretan ti 5 minjak![]()
![]()
Nattie nam je još u 3. mj al nas štrajka!
Mlada partizanka je svašta radila![]()
![]()
![]()
još jednom hvala isvima!!!!
I bombe je bacala![]()
![]()
Mial, sretan ti rođendan!
Domagoju, sretan imendan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru i Domagoja.
Lovro isto obožava muziku, pogotovo navijačke pjesme. Non-stop pjeva "ja voooolim nooogooomet". Kod njega je bitno da pjesma ima ritma pa makar bila teški narodnjakMože i techno i dance i rock i heavy metal....
Danas sam baš nekako bezveze, uopće nemam osjećaj da je Uskrs, glava me boli....
Daaaa Paulita :D i bombeje bacala!!!!
Slavljenice kakva je torta ?![]()
Haribo-zaboravila sam ti reći da sam ti vidjela brata u izlasku u subotu u Pubu ali mislim da on mene nije skontao !
od ananasa i pudinga od vanilijetraktorka prvotno napisa
lagana i samo traži
jooooooooooooooooooooooooooš - jako loše za moju okladu![]()
sad da se ispovjedam-bila i lidl-u i Ivano napravijo scenu(malu ali ipak)
zamračila sam![]()
![]()
mislim da je ljudima bilo više bed gledat mene kako plačem nego njega kako plače!![]()
a plakala sam od bjesa(i da mu pokažem da me povrijedio)![]()
nije pomoglo!
eno ga igra se sa M.m-om i ne ferma me!obično se kad pogriješi ispriča i traži da se pomirimo,danas naja!![]()
stvarno kasnim za partizanima![]()
A to si zaboravila?traktorka prvotno napisa
![]()
mial, ananas ti je dobar za dijetu, al u kombinaciji s pudingom sumnjam. Ma boli te đon, pa moraš se počastit za rođendan!
teta, šta je bilo?
SRETAN IMENDAN DOMAGOJ! :D :D :D
Draga nasa Lu sretan ti 5. minjak!
ah od kad tamo nisam bila....traktorka prvotno napisa
sigurno nije mogao zamisliti da te tamo moze sresti 8)
da si povela Roka skuzio bi![]()
može...javim ti kad idem sljedeći putStijena prvotno napisa
i ja svaki put dobijem kavu, a krafnu kupim sama![]()
http://public.fotki.com/ivan06/sobic.../p3100105.html
ovako ivan spava
mede jos niste ovikli od pelenayasmin prvotno napisa
![]()
kod nas sunosili pelene
Lala je imao pelenu, a Dipsi ne (njega smo ovikli)
oni su dobili pelene kad se lu rodilaharibo prvotno napisa
kako se ispraksao u mijenjanju :?
da se lucija toliko ne miče i da joj može podvući pelenu pod guzu premotao bi je bez problema
za razliku od mm-a koji joj nije promijenio još niti jednu![]()
![]()
Ivan i kućni ljubimci-genijalno
Kako to da tm ne mijenja pelene Lu? A Ivanu dok je trebalo?
Haribo-to je novi pub,ne onaj mali na trgu u Tvrđi već malo sa strane,prema cestovnom mostu,ali isto u Tvrđi ("Old Bridge Pub").
yasmin prvotno napisa
Ivan
prvo sam pomislila da si mu ti kad je zaspao poslagala medeke oko njega(to radi jedna poznanica,kad se probudi da nije sam) pa čitam dalje post i vidim da pak voli igru s plišancima i baš mi je lijepo vidjeti za razliku od mog koji oko sebe slaže papire za spavanje-nadam se da nije posljedica nečeg :/
Konačno da se i ja dočepam kućnog računala! I pogledam vaše slikice!![]()
MIAL neka ste se počastili,tortaja jučer nisam počastila tortom kupila sam više vrsti kolača i dobro
danas me iscrpio maksimalno,cjeli dan nešto izvodi, ja vičem čuje me se do kraja ulice, samo da zaspe i mir božiji
MARE :shock:
Ono 'žgoljava' je išlo traktorki, ovo 'doma sam' NINI kao objašnjenje jer mi se učinilo da misli da sam još na poslu.![]()
I još... Laku noć!
(da bude pravi haribo style 8) )
pa da iznenadila sam se vidjevši te u ovo doba,rijetko se javljaš od kuće
ja se iskreno nadam da će naše fotke biti vrlo brzo imat ču digitalni iduči vikend kad čemo slaviti rođendan pa ču se odužiti![]()
Ivan si ima pravo društvo u krevetu. Pogledala sam i ostale slike i Ivan mi jako liči na tatu. Pogotovo osmijeh.
A što se tiče mijenjanja pelena, MM je Ledi promijenio možda dva puta. Lovri više jer je stariji. Ali mogla bi nabrojati na prste. Zadnji put ga je morao presvući jer se pokakao, ja sam bila vani, a njemu je smrdilo. Dočekao me je sa smrknutom facom i izjavom "morao sam ga presvuć". Kao da je neznam što napravio. Bolje da ne pričam da je Ledu par puta ostavio pokakanu jer nije znao zašto cendra i nije dobre volje.