hvala drage mame

dotjerala sam ga i poslala u vrtić,obukla mu hlače i košulju,napravila frizuru-već mu je poduža pa treba ukrotit s malo ulja,spakirala čim će počastiti prijatelje i dosta
tata ga odveo,veli da na vratima od sobe transparent- Mateo sretan rođendan-
kad je ušao teta mu čestita i potiče ostatak ekipe,oni mu prilaze :shock: i grle ga mm odvalio
danas ne očekujem goste to smo odgodili za poslije Uskrsa
teta nam je danas na operativnom zahvatu u Petrovoj pa čekamo da se i ona oporavi za feštu

Bio je roditeljski,od njih 22-je odazvalo se 7 mama,drugu djecu su bake i drugi podigli ranije pa poslije više nitko nije došao
dobili smo stiropol u obliku jajeta +izrezivati ukrasne salvete i ljepiti ih na kraju posuti šljokicama i zabosti drveni štapić u službi ručkice
jedan uzorak za vrtić drugi doma
počastili su nas uz kratak govor jer se klincima strašno žurilo kući
trenutno rade na motorici,uvode vrijeme tjelesnog razgibavanja
pokazala nam je djela ruku djece naše puno crtaju,rade otiske ručica vodenim bojama,plastelinom,mjese tijesto...slušaju muziku i plešu,kad je lijepo vani su...imaju puno igračka,prostorija je za moj ukus prenatrpana kuhinja,dnevni boravak,frizerski salon,knjižnica,tobogan,razne guralice,sve to kroz uske prolaze kud se mogu kretati,neznam jel mi se čini ili je prošli put bilo prostranije

i moj gleda cicu zavlači se pod maicu pogotovo kad je na V ili cif,pa joj da pusu i veli da će on papati kad bude mala beba