-
moje dijete se pretvara u pravu rodu - nikada nije cicao (odnosno onih par puta se ne može nikako sjećati), a stalno govori da beba papa ciku
(čak pokazuje i na svoju
) - naravno ja sam mu pokazala da u buši beba spava, a na ciki papa.
Ne bih se začudila da će htjeti i on kad vidi bebu da cica
mial, ni ja ti nemam što pametno savjetovati jer nismo nikada imali takvih ispada, ali probaj razgovarati s njom što joj se u vrtiću ne sviđa. Kad meni patrik kaže da ne bi u vrtić ja ga uvijek pitam zašto, što mu se u vrtiću ne sviđa, jel mu netko nešto napravio u vrtiću da ne želi ići jer uvijek govori kako se lijepo igra s djecom (sad je poludio za jednim dečkom s kojim se svaki dan igra, al je bio neko vrijeme bolestan i sad kad je došao patrik je sav sretan, jučer su se opraštali pola sata - bilo ih je smiješno za gledat
još ajde da je neka cura
) - i uvijek kad ga ja tako preispitam i kažem mu da će se igrati s djecom i da ga prijatelji čekaju, uvijek se mala glavica zamisli i kaže - mama, idemo brzo u vrtić, jer naravno da nema nikakvog razloga da ne ide osim da malo proturječi i inati se.
Da ima neki razlog, sigurna sam da bi mi rekao, a on zna da bih ga onda odvela baki - to naše povjerenje mi je neprocjenjivo a sve ostalo kupujem Maestercardom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma