Ovo i mene zanima. Moj nije lud za cicom, kao ni za hranom općenito. Ne znam treba li mu taj treći obrok biti mliječni ili ne. Preko dana cica više puta kao i preko noći, ali ja imam osjećaj da je to jako kratko i ne znam je li ukupno dovoljno mlijeka.Roza prvotno napisa
Isto ima 9 mjeseci.
Za večeru jede kukuruzni griz s bananom ili neke pahuljice od žitarica na rižinom. Za jogurt i sireve smo premali.
Dakle, i moje je pitanje što bi još mogli za večeru?

.
ma šta kuhalo,meni kad je mama navaljivala na hotel za ovogodišnje ljetovalje(što joj nije prošlo
) ja sam odma vidjela poglede spremačica u rešo s jednom ringom od pokojne mi bake i rajnglice pa do ex.lonca možda čak 8)
.
)
crijevca su mu krčila užasno jako i grčio se, kontam da mu se probavni sustav navikava, ali mislim da ga je ta kruška dotukla...nije mu bio napet stomačić iako bi kruška mogla izazivati nadutost...ovih dana sam mislila možda su zubići, možda neka faza, a sad kad ga čujem zaplače pa prducne i onda uzdah olakšanja...danas sam mislila samo da bude na mlijeku (ne dojim već se izdajam pa on jede moje izdojeno na bočicu) da vidim hoće biti promjene...