TinaB, najbolje da počneš u ono vrijeme kad ti je beba najbolje raspoložena, kod nas je to oko 11 ujutro. Uzmeš jednu namirnicu (vidi tablicu) i ponudiš joj na početku klopanja. Ja sam krenula sa bio rižinim pahuljicama. Ako pojede 2-3 žličice, super, dosta za prvi put! Onda joj daš bočicu da se najede do kraja. Tako mic po mic, mojoj je maloj trebalo npr vremena da se navikne na žlicu al nam ide sve bolje. Kroz 4,5 dana, ako nema reakcije, uvedeš novu namirnicu koju opet daš samu ili kombiniraš s prvom. Ja sam npr ko drugu uvela mrkvu i to zmiksala s rižom. Sad testiramo jabuku. možeš joj ponuditi i dva puta dnevno, ako prvi put niš ne pojede, sama procijeni. Meni je danas pojela 6 žličica jabuke s rižom, mogla je još, al ja nisam dala. I ne bu više niš od dohrane danas dobila, još smo na početku, meni je 6 žličica dnevno sasvim dosta. Eto. Nije baš nuklearna fizika
. Nemoj forsat, mislim da nema smisla na silu šopati bebu koja urla. Mic po mic i uvijek čekati par dana prije nego kaj nekaj novo uvedeš zbog eventualne alergije.
frida editirala dio u kojem se spominje proizvođač koji krši Kod.