Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: pitanje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno pitanje

bok,evo ja sam usla u 38 tj(37+5),i od jucer mi je iscjedak nekako cudan.Radila sam prosli tjedan bris i sve je u redu,ali od jutros mi je iscjedak dosta sluzav,tocnije kao kad se prehladite pa ispusete nos,e tako je meni ti sluzavi komadici,bezbojni i bez mirisa.na zadnjoj kontroli prosli ponedjeljak sam bila skroz zatvorena pa me zanima jel to normalno?

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam sigurna ali moguće da je to sluzavi čep koji ti odlazi!!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da nije cep, jer bi on trebao biti prosaran zilicama i neke tamne boje, ne bas proziran. vjerojatno ti se samo pojacao iscjedak, mozda je to prethodnica cepu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja isto mislim da bi ti mogao bit sluzavi cep, meni je moj na takav nacin izasao i to je pocelo dosta prije poroda, nije bilo zilica nikakvih, samo "slinavo" nekoliko dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni se cini da je sluzavi cep. posavjetuj se s ginekologom jer mi se cini da do poroda mora doci tjedan (ili najvise dva tjedna, sad se stvarno ne sjecam) dana nakon izlaska cepa. Cep, izmedju ostalog, cuva fetus od infekcija.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala vam cure. ma u ponedjeljak imam kontrolu pa cu onda pitat doca,a ja bi iskreno i htjela ranije rodit,malo mi je moja cura teska za nosit i sve me boli

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cervikalni cep sigurno nije proziran

lile probaj s tehnikama opustanja i zamoli nekog da te izmasira. porod ti ne mora poceti jos koji tjedan, pa se oboruzaj strpljenjem

ja sam tek usla u 35. tjedan, a htjela bi da mi se ne otegne kao prvi put (indukcija s puna 42 tjedna) jer me ubijaju zgaravice, hemeroidi i zatvor , plus to sto moram nositi klinca (13 kila) na 3. kat bez lifta, pisam po 4 puta u sat vremena, nemrem bas vise spavati.. ja bi najradije sad rodila, ali koliko se poznam rodit cu minimalno tjedan dana iza termina :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj lile prvotno napisa
    hvala vam cure. ma u ponedjeljak imam kontrolu pa cu onda pitat doca,a ja bi iskreno i htjela ranije rodit,malo mi je moja cura teska za nosit i sve me boli
    hehhe, to ti je tak svima pred kraj... zamisli meni kak je bilo, 10 dana sam prenjela... osjećala sam se ko prezreli paradajz. tak sam i izgledala. čak mi je i nos bio prevelik za dva broja.

a ovo bi ti mogao biti sluzni čep- i meni je takav bio; bijeli šmrklji nalik.
    ak je to stvarno čep, onda očekuj bebača uskoro...

jooj, baš se veselim... javi obavezno..
    :D

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

naravno da cu vam javit odmah,i ja se nadam da cu uskoro u rodiliste.A koliko dugo vam je trajao taj iscjedak,jer meni se danas cini manje toga,ali je iscjedak pojacan zadnjih dana puno vise nego inace,i blago zuckaste boje je,al bez mirisa. Koliko dana uopce traje to ispadanje cepa?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pogledaj si topic na porodu: sluzni čep. tamo ti piše dosta tog

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

thanks,ima svakakvih opisa,ali ne znam u koji bi sebe svrstala.Mozda kao pocetak ispadanja cepa.U utorak mi je kontrola pa cemo vidit,al svakako javim sto je bilo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne znam hoće li ti moje iskustvo olakšati muke, ali u prvoj trudnoći ja sam imala užasan iscjedak. Ponekad je bio vodenkasto bijeli, ponekad grudice ali što je najbitnije uvijek je užasno smrdio. Kod nekih žena se javlja pretjerano jak iscjedak u trudnoći i to je normalno. Ja nisam mogla disati koliko sam osjetila smrad kroz hlače, a da ne pričam koliko me sve peklo. Moja ginekologica se nije pretjerano zabrinjavala zbog toga, propisala mi je vaginalete koje naravno nisam koristila već sam cijelu trudnoću ispratila sa tim iscjedkom i rodila mi se bez ikakvih muka predivna mala curica. Naravno, kako je trudnoća išla prema kraju meni se iscjedak pojačavao i izgledao sve čudniji. Kad sam rodila, potpuno je nestao. Ne brini se, biti će sve super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •