evo me, kako je danas?

novosti?

jesi li zvala SOS?

citam sad ovo zadnje i mislim da si se ti jako uplasila da ti dijete ne bude gladno i da si se time dosta opteretila. jos jednom ti savjetujem da se pokusas sto vise opustit i ne stvarat sebi pritisak. dijete ti ima vise kg nego sto je dovoljno i mozes se sasvim opustit i pokusat doc do onoga sto zelis.

ali pokusaj razmislit malo sto zapravo zelis?

jel zelis nastavit izdajat i dalje mu davat svoje mlijeko i AD i dohranu?

zelis li se prestat izdajat i da vise uopce ne pije tvoje mlijeko nego samo AD i dohranu?

zelis li prestat izdajat i dalje dojit pa makar i samo jednom u danu uz AD i dohranu?

zelis li prec samo na AD i dohranu?

pokusaj razmislit sto bi najvsie od svega ovoga zeljela?

dalje, ovo:

ma da,hoce on sisati ali pomalo.nikad ne povuce sve dapace kao da samo uzme desert ili eto gucne za zed.ili sl.nikad nikad se nije dogodilo da isprazni ciku.
je skroz logicno, ako bi pojeo onoliko koliko mu treba a ti se nakon toga izdajala onda je logicno da u tvojim sikama ima vise mlijeka nego je njemu potrebno i da je nece ispraznit do kraja.

bojim se da bez izdajanja mlijeko ne nestane
mlijeko ti nece nestat sve dok postoji podrazaj za stvaranje mlijeka, ako dajes djetetu da sise to je najbolji podrazaj, pa makar sisao malo i to je podrazaj.

nemam pojma jel gladan ili ne.a cini mi se da nikad ne pita jesti
da ga malo pustis da ti pokaze kad je gladan a ne da mu stalno u strahu da je gladan nutkas? pokusaj, ja vjerujem da ce ti pokazat kad mu je potrebna hrana. a ima djece koja i nisu tako veliki gladusi pa i ne traze stalno papat.

kada imas prijateljicu koja je izdajala po 1200 ml dnevno osjecam se invalidno
ma joj, patvoja prijateljica je druga osoba i njeno dijete je druga osoba, nemoj se usporedjivat, ti i tvoje diejte ste posebni ne znaci da ono sto vazi za tvoju prijateljicu vazi i za tebe. ti nisi invalidna. pogledaj koliko dugo se izdajas i sta si postigla, molin te lipo stavi si to u glavicu i budi ponosna i sretna

ja bi volila da nazoves SOS http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=278&Show=2143
da te savjetnice savjetuju kako da ispravno postupis, mene sve strah da ti ne bi nesto krivo rekla, a to bi mi bilo jako zao.

nadam se da ces se uskoro javit!

ljubi malenog!