evo me drage mame.sve je ok.ma kako sam napisala zivim sama i jednostavno prolete dani.ako je maleni nemirniji ne znam kako se zovem.bila sam tocno po pitanjima zabice sastavila odgovore al moje zelje su nekako sad u 2.planu jer cini se da maleni pomaze u odluci.naime paralelno sa mojim zadnjim javljanjem on je poceo potpuno odbijati ad mlijeko.prihvaca razne pahuljice u jutro(po 2-4 j.zlice) stavim jos u nutra voca sad odnedavno ili samo tako.tokom dana mazne rizine pahulljice sa mrkvom korabom ili tikvicom navece opet nesto slicno,i popije sve sto izdojim.strah me je sad u toj situaciji prestat izdajat i ostavit ga bez mlijeka.jucer je odbijao i izdojeno pa sam mu ga dala sa milupinim rizinim pahuljicama koje se mogu smjesati sa majcinim mlijekom.navece hoce podudit malo ciku nocu oko 3 isto i i jutro oko 7 isto.al to je jako malo i kratko.cini mi se da jos uvijek imam istu kojicinu mlijeka.bitno je slijedece..toliko ste mi puta rekle da se moram opustiti i izgleda da pomalo uspijevam.hvala hvala..stvarno mi puno znaci odobravanje i podrska koju nalazim ovdje.malenom je tata velik covjek a izgleda da ce i on biti.ima blizu 10 kg a imat ce sad 29.8. 7 mjeseci.izduzio se zadnjih mjesec dana.a tocno je i to da imama fobiju da je gladan valjda posljedica toga sto mi je u rodilistu i bio zaista gladan....duga prica.naglo je puno izgubio na tezini a i prvi mjesec nitko mi nije htio nista pokazat ni pozabavit se mojom bebom,ni mojim upalama..(nisam ga imala gdje ni izvagat jer su govorili da se to ne radi prvi mjesec...preciznu vagu nema se gdje kupiti..nego kad na prvom vaganju nije dobio nego minimalno na tezini onda su mi rekli da ga sopam jer da nemam mlijeka)pitanje je sad da li beba od 7mjeseci smije bit bez majcinog i ad mlijeka dakle da dobija samo to sto ima adaptirano vec u raznim pahuljicama.bila bih vam zahvalna da podijelite svoje znanje i iskustava sa mnom.do tada se izdajam i dalje...eto.puno pozdrava od nas dvoje...ceka me moja muznja.trebate vidjet zbunjeno dijete..napr.ja mu nudim ciku sad kad se probudi(nocu dudi u polusnu) a on nece nego lizne i igra se.al uredno ceka dok se izdajam i veselo zijeva na bocicu tako da mu ponekad dam po malo kako izdojim,ne cekam svih 70-100 ml.kao da mi kaze" stavi u bocicu pa cu jesti" ma show!!pusa od nas