-
Mi inace meso bas ne jedemo..cak ni piletinu..
Eto sad sam za Uskrs uzela malo sunke..jelte da se nade..
Ne znam kakve su to sunke (mozda je u Hr kvaliteta bolja)..ali sve kaj sam ja gledala to je krcato E-ovima. Okej sad je meni jasno da treba imat koji E da moze dulje trajati i tako to. Ali njih pet..ne kuzim..zbilja :?
Evo isla sam popisati..E 250, 301, 450, 451, 452
Zakaj se mora stavljat poboljsivac okusa u meso?
Mislim..ne znam..pa pitam moze li mi netko mozak prosvijetlit?!
Okej..mi tu sunku zbilja vidimo jednom godisnje...ali ja svejedno moram sad dramiti.
Evo tek ove godine cu je Bubi ponuditi, majonezu joj necu davati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma