JA sam prijateljica i beba...

IVA

Dakle, taj drugi dan su mi ga počeli stavljati na cicu i kad je počeo cicati u roku od 4 sata sam imala dvvije cice pune kvrga koliko mi je mlijeka i kolostruma došlo...

Za sestre u Petrovoj imam samo riječi hvale, pogotovo za Anabelu kojoj nije ništa teško... Jedino ona crvena kratko pošišana na bebama tamo ne spada...

3 mlade sestre su mi pod injekcijama voltarena razbijale kvrge i u životu me ništa nije jače bolilo.... Mali mi je puno pomagao iscicavanjem i 4.ti dan sam mogla početi koristiti izdajalicu i izvukla te sve kvrge van... Maleni je bio dobio 400 grama u 4 dana što je počeo dojiti i van je izašao sa 3800...

Od onda dojimo na zahtjev, nije nikad dobio bočicu u mjesec dana je dobio kilu i narasto 4 cm...

Po danu mi cica svakih 2,3 sata, ali zato po noći od prvog dana spava od 22:30 do 6:30, 7:00 ujutro....

Eto, ali sestre u Petrovoj na odjelu carskog su odlične i iako mi malog nisu stavljali odmah na cicu, to je fakat s razlogom jer si pod infuzijama, u strašnim bolovima i dojenje je nemoguće...