Zanima me dali netko ima iskustva sa pedijatrima iz Rudeša?
Za mjesec dana se selimo tamo pa bi se prebacili u Rudeš , jer sa sadašnjom pedijatricom nismo zadovoljni.
Molim Vas za Vaša iskustva.
Zanima me dali netko ima iskustva sa pedijatrima iz Rudeša?
Za mjesec dana se selimo tamo pa bi se prebacili u Rudeš , jer sa sadašnjom pedijatricom nismo zadovoljni.
Molim Vas za Vaša iskustva.
jedna je pedijatrica u DZ u Aninoj. Dr.Šakić. Mi smo kod nje od 10mj i za sada sam zadovoljna.
O njoj sam čula samo dobro, tri osobe čija su djeca kod nje zadovoljne su.gaina prvotno napisa
Cure puno hvala.![]()
Ako ima još kakvih iskustva javite.
ona je zamjena mojoj pedici kad je na GO.naoko draga i smiješna.
meni je bila ok za tih par puta kolko sam ju trebala (zanemarimo savjet o zabrani dojenja kad sam imala upalu cice ,za takve stvari zovem savjetniceako me ne zadovoljava savjet pedijatrice
) i vidjela je da ja brigam oko njene crne stolice pa me je slala na analizu al vidjela sam joj u očima joj mama nije niš al evo odite da vam bude lakše...
no zanemarila je vapaje moje rođakinje koja je stalno dolazila k njoj da s njenom malom nešto ne valja na što bi ju ova poslala doma da ne paničari.
opet je išla, ovaj put u drugu smjenu pa je morala k mojoj pedici.
ona je odmah rekla mama nije dobro mala je ko biljka i poslala je na vađenje krvi i na kraju je zvala na mobitel jer je nalaz bio jako loš i mala je na kraju bila teško bolesna.
nemoram reći da će rođakinja drugo dijete voditi mojoj pedijatrici.
i mi smo kod dr. Šakić
nekako mi djeluje da se moraš izboriti za neke stvari, tražiti... ne znam, kao da opipava roditelje pa im ide niz dlaku.
npr. prepisuje preventivno željezo kad dijete udvostruči tjelesnu težinu, neovisno da li je dojeno ili ne
ali, ako zatražiš uputnicu za vađenje krvi, onda kaže: pa naravno nećemo napamet, ajmo prvo vidjeti da li mu fali željeza.
Ok , cure sada ste me zbunile , mišljenja su različita i sada sam :?
Imam pedijatricu u Španskom koja je jako nedorečena i koja nema baš puno vremena objasniti ono što ju pitaš!
Nisam s njom zadovoljna , a i uskoro se selimo pa sam se htjela prebaciti u Rudeš ,a kad tamo nekako slična stvar.
Imam još jedno pitanjce , dali ste imale problem s dijecom kod dr.i ako jeste kako ste ga riješile ?
( kad ju vidi plače do iznemoglosti ,kao da se nečeg preplašio , a neznam uzrok , a ona uz sav njegov plač , govori mi ;mama čvrsto primite dijete da ga mogu pregledati , on plače ,a meni suze samo što ne krenu , osječala sam se kao da sam dijete vezala remenima , a on se trga i dere) , ali dr. ne staje.
Zadnja 3 puta nam se to desilo , do tada sve super, bojim se da če idučeg posjeta dr.
M. je kod te pedijatrice.
Nije joj propisala zeljezo bez vadjenja krvi. Uvijek nas saslusa i uvijek je njezna i brizna.
Ukoliko je potrebno lijecenje antibiotikom nece ga propisati bez vadjenja krvi (u dezurnom laboratoriju - nalazi gotovi za petnaestak minuta).
Moze se nazvati i provjeriti nalaz.
Zagovara pocetak dohrane nakon 6-og mjeseca.
Problem je guzva koja se zna napraviti, ali i to se da izbjeci ukoliko se pita sestru kad su manje guzve (npr. svako popodene su guzve, kad imaju smjenu ujutro guzve nema).
Meni je ona odlicna (jos mi je bolja jer zadnjih 5 mjeseci nismo morale ici kod nje).