Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Soor ne prolazi

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Soor ne prolazi

Već 3 tjedna imam grozni soor (cicoljupka nema ništa, ali, naravno, i njoj mažem usta), mazala sam prvo Daktarinom, sad Rojazolom i ne prolazi. Čak nije ni malo bolje.
    Savjetnica na SOS telefonu mi je rekla da mogu otići da mi uzmu bris na Zavod za javno zdravstvo. Jel netko bio?
    I jel ima netko kome soor isto nije prolazio tako dugo?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Iako soor obično prolazi nakon par dana, ima nažalost slučajeva da to traje jako dugo.

Nakon svakog podoja operi dojku i pap.ručnikom lagano pobriši pa namaži daktarinom. Obavezno svaki dan iskuhaj grudnjak i potkošulje (ja sam i piđame mjenjala svaki dan).

Izbaci iz prehrane sav šečer, kvasac i bjelo brašno. Ja sam se hranila samo mesom, povrčem, sviježim voćem, jogurtima. Od sireva možeš mozzarelu i ementaler. Vodi računa da se kvasac nalati i u octu, vinu i drugim stvarima.

Jedi barem 2 grejpa na dan, pij limunadu bez šećera i konzumiraj čim više češnjaka. Možeš ga i u kapsulama, jednostavnije je.

Evo ti moja tema pa si pročitaj http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=59654

Ja sam se jaaaaaaaaako dugo borila protiv soora.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i ja sam se dugo borila s tim.

Pliska ti je dobro napisala za prehranu, jogurt zna pomagati.

Meni je pomogao tek citrofit

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala ti, Pliska! Sve sam to radila i nema ni najmanjeg pomaka.
    Upravo sam dogovorila pregled i bris u Zvodu za javno zdravstvo. Žena je bila jako ljubazna, čak i kad je čula da "bebica" ima skoro 2 godine.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jel te samo bradavice peku ili te boli cijela dojka? Jel osječaš i bol u leđima?

Meni je bilo zahvatilo jako veliko područje i morala sam uzimati i tablete protiv gljivica.

Uz terapiju tabletama, kapsulama češnjaka, stroga dijeta (jaaaaaako stroga), citrofitom, liječenje je trajalo 3 mjeseca.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš sad sam pročitala tvoju temu. Užas!!! I svaka ti čast!

Mene samo svrbe bradavice, malo zaboli kad malena uhvati bradavicu, sve drugo je ok.
    Ali su bradavice prevučene onim gadnim ljuskavim slojem.

Niš, u petak idem na taj bris, a od danas na strogu dijetu (do sada nije bila toliko stroga).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Vjerojatno ti je imunitet malo pao pa su beštije tvrdokornije.

Šopaj se agrumima i stvarno pazi na djetu i proći će.

Sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala, cure, na odgovorima! I ispričavam se što sam otvorila novu temu, u gužvi sam i nisam imala vremena tražiti po pretražniku.

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Pliska prvotno napisa
    Jel te samo bradavice peku ili te boli cijela dojka? Jel osječaš i bol u leđima?

Meni je bilo zahvatilo jako veliko područje i morala sam uzimati i tablete protiv gljivica.

Uz terapiju tabletama, kapsulama češnjaka, stroga dijeta (jaaaaaako stroga), citrofitom, liječenje je trajalo 3 mjeseca.
    kako si koristila citrofit?

da li imate iskustva da pomogne samo acidosalus i citrofit, bez antimikotičnih krema?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •