Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: kako sad dalje? molim stručan savjet :)

babuska28 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno kako sad dalje? molim stručan savjet :)

evo i mene opet, otvaram novu temu...
    nakon 2ipo mjeseca borbe sa relaktacijom i mukotrpnog izdajanja svakih 2-3 sata(izdojim oko 900ml dnevno)...već 5 dana moj sin je samo na mom mlijeku :D :D :D :D a prije toga je pio samo malo noću jer ja ne bi imala svježe izdojeno a ne bi se stigla izdojiti ili zagrijati jer on čim oči otvori viče da je gladan..
    ...po noći samo izdajam (oko 1.30, pa oko 6 ako se uspijem probuditi) jer mali kolega spava od 23-07 pa mi je to prevelik period, a još se mučimo sa hvatanjem bradavice (imam velika prsa, velike areole i male bradavice,tako da smo tek sad naučili pravilno dojiti i to u ležečem položaju)
    danju ga dojim i hranim na bocu((iako nekad zbog obaveza odmah dam bocu ako ne stignem-priznajem) i imam osjećaj da sam upala u začarani krug jer prednost dajem izdajanju...sva sam se zbunila...
    u panici sam sa tim izdajanjem jer taman sve što izdojim+prsa on poklopa, a ne bi volila da sad on neučinkovito bude jeo pa da mi se opet smanji količina...
    kako da sad postepeno manje izdajam a više ga dojim, jer on jede sat ipo obje cike, nakon toga ja izdojim oko 4oml iz obje,( a inače svaka 2 sata izdajam 100 pa po tome mislim da on ipak pojede barem 80) a frajer i kad isprazni sve poslije još može pojesti čudo jedno iz bočice.

(on sad ima skoro 3mj, sa 2mj je imao 5650kg i super dobiva i dalje, pravi je bucko, tako da je pedijatrica rekal da ako želim ga malo isforsirati na prsa da nije problem ako malo slabije dobije, jer je do 2mj dobio 2400gr od najniže težine)

P.S.mene strah ako ga isforsiram na prsa a on ne bude dobro i dovoljno ih praznio da mi se opet ne smanji količina mlijeka pa da opet moramo malo AD dodavati..

dajte mi molim vas kakav konkretan savjet pa da probam...hvala

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nemam ti baš savjet, samo mogu reći BLAGO TEBI kad možeš izdojiti 900ml na dan !!!! :D

Da sam ijednom toliko uspjela, sama bih sebi dodijelila zlatnu medalju uz sve počasti!

A ovo vizavi začaranog kruga izdajanja - i ja sam se toga uplašila, pa počela pomalo smanjivati izdajanje a forsirati dojenje i mislim da nam uspijeva. A radila sam tako što sam ga poticala da barem 35 minuta baš aktivno doji a onda dodavala ili AD ili izdojeno ali na kašiku!
    To što iz bočice hoće popiti dosta nije čudo, ali tako može lako doći i do prejedanja, bar ja mislim. Kad hranim na kašiku tačno vidim kad neće više i kad je dosta. Da probaš i ti tako?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •