Evo mene, nova sam ovdje i odmah trebam savjet

Nas soor muči već cca mjesec dana Sad imamo 2 mjeseca i 12 dana.

Mazali smo daktarinom, ali nismo uspjeli svaki dan to napraviti 4 puta dnevno - ponekad ne bi dao da mu išta stavimo u usta. Nije toga bilo strašno puno, cijelo vrijeme je normalno jeo Samo, onda je krenulo meni na bradavice, isto sam mazala s daktarinom. Jedna je bila OK, ali druga nije - počelo me peći sve okolo, od bradavice prema unutrašnjosti (prema drugoj dojci), onako ispod kože jako peckanje Je li to otišlo u mliječne kanaliće? Ako je, što da radim?
Prestali smo s daktarinom, rekla je dr. da je njemu jezik OK, a moje cice nije ništa komentirala, iako sam pitala. Kaže da je dosta daktarina, da ne bismo pretjerali. Uglavnom, pili smo homeopatiju protiv gljivica i citrosept (to samo ja). Ispirala njemu jezik, a sebi bradavice kaduljom. Čini mi se da je stanje išlo na bolje, no sad me muči druga bradavica - imam nešto bijelo na vrhu bradavice, cca 1 mm veliko. Jako me boli kad na nju jede, pogotovo na početku podoja. Nakon podoja me cijela cica jako peče. I jako me smeta da mi išta dodiruje tu bradavicu.
Je li to posljedica soora? Ili je blister u pitanju? Probala sam skinuti ručnikom i noktom, ne ide.
Ako su gljivice, što još mogu učiniti da ih se konačno riješimo?
Već me to stvarno izluđuje, jer kad me to ne muči, onda dođe nekakav zastoj i tako u krug