-
dugo mi je trebalo da skužim da imamo soor. odnosno, ja ga sigurno imam a mali nema nikakve simptome. od ponedjeljka koristimo daktarin gel, u utorak mi se je pojavio blister, u srijedu sam ga probušila iglom, pa je bil malo lakše.
Simptome sam osjećala intenzivno u desnoj dojci - snažna bol pri dojenju, jaka probadanja između dojenja, te ragada koju vučem još iz rodilišta i koja nikako ne zarasta, a u drugoj dojci samo povremenu ne tako snažnu bol između dojenja.
Sad me ne boli više tako snažno pri dojenju, iako je bol još prisutna, međutim, još uvijek me dosta boli između podoja. Brine me da li to znači da terapija djeluje ili ne? Nekako mi se čini da presporo nestaju simptomi, iako su sad blaži.
Druga stvar koja me zanima je da li je moguće da mi ragada ne zarasta zbog soora? Imamo ispravan položaj pri dojenju, imala sam ragadu i na drugoj bradavici pa je ubrzo nakon povratka iz rodilišta zarasla. Što mogu očekivati? Kad soor malo oslabi hoće li i ragada počet zarastat?
Da napomenem da sam danas na toj bolnoj dojci primjetila da je nakon dojenja bradavica sva bijela
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma