[quote="betty blue"]Calliopee,
ja se još uvijek borim sa soor-om, iako moj mali nije imao nikakvih problema. Ovo što spominješ bijelo na bradavici - da li su to bijele naslage ili izgleda više kao žulj? ovako na suho nećeš uočiti razliku, pogledaj nakon dojenja. moj blister je izgledao kao bjelkasto-prozirno mjehurić - probušila sam ga sterilnom iglom. To nije tako strašno kao što zvuči, jer ustvari samo malo pokidaš kožicu.

JUčer nam je pedica rekla da nemamo soor :D Konačno! Po njegovim ustima, cice nisam vadila

Ovo bijelo na bradavici - jučer sam to lijepo oprala rakijom (nemam doma alkohola medicinskog) pa sam bušila sterilnom iglom, odigla sam gornji sloj, ali ništa nije krenulo van. Onda sam i dva puta baš bocnula, krenula je krv Oprala sam opet rakijom, pa vodom, pa octeniseptom i stavila sterilnu gazicu. Poslije sam probala izdojiti - samo malo krvi je išlo, ništa drugo. Onda sam opet sve oprala i dala F. tu cicu da jede. I normalno je jeo, ali mene i dalje boli na početku podoja ful jako, to bijelo je još tamo, a između podoja me svako toliko kao neka iglica probode (ne u bradavici, nego okolo u cici). Što je to :? I što da radim :? :?