Kako da ubacim slikicu u post ? Molim jednostavno objasnjenje za neuku plavusu ...![]()
Kako da ubacim slikicu u post ? Molim jednostavno objasnjenje za neuku plavusu ...![]()
Mora ti biti negdje na vebu prvo. Onda kopiras adresu iz propertisa i onda prvo ovo [img] pa ta adresa paste pa opet [/img] i to ti je to.![]()
Vidim da već imaš web page. Na fotku koju hoćeš tu staviti - desni klik - properties i kopiraš adresu koju onda možeš zalijepiti tu!JaMajka prvotno napisa
Ako trebaš detaljniju pomoć javi na pp!
Da napravis to... kopiras adresu u poruku, oznacis je i stisnes gore desno gumb "Img" i onda ce ti to izgledati ovakoNa fotku koju hoćeš tu staviti - desni klik - properties i kopiraš adresu koju onda možeš zalijepiti tu!
[img]tu upises adresu fotke[/img]
I onda kad odes na preview, ako je sve OK, vidjet ces fotku.
Ako ne vidis fotku na preview, nece je niti nitko drugi vidjeti - znaci da nesto ne valja..
NE moze da se stavi slicica koju ja imam u mom racunaru?moram imati web? :?Natasa30 prvotno napisa
cuca, po novim pravilima, slike se uopće ne smiju stavljati u postove, već samo linkovi na slike - a za to ti slika treba biti negdje drugdje na webu
mene zanima kako da shrinkam fotku? kako god probala uvijek ima 9 KB,a piše kako mora biti 2 KB. Ako je tako smanjim jako je sitna i nikakve kvaltete, a htjela bi da mi se lijepo vidi.