Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: zašto ne mogu promijeniti sliku u avataru?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno zašto ne mogu promijeniti sliku u avataru?

help!
    Izbrisala staru i pokušala staviti novu puno manje pikselaže nego što je dozvoljeno i s 1.3 kb, ali pojavljuje mi se nekakva zabrana. Sada više ne mogu vratiti ni staru.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj linkati sa nekog servera, ne sa svog kompa, mozda uspije.
    nadam se da ec se problem ubrzo rijesiti.

Početno

ali gdje da nadjem slike od 2kb jer one koje ja imam su sve po 4.....pomoc=)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Trebaš ih smanjiti u nekom od programa za obradu fotki.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja ima manje od 2 KB. Prebacila ju na babababies i nije mi primilo. Tj. javilo je da je ažurirana, ali je samo x-ić :?
    Dimenzije su isto bile manje od 140 i 120 pixela.
    Kopirala sam iz propertiesa adresu. Probala i sa i bez [img] i [url] i ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene to jako zanima.Nema sanse da stavim slikicu.Pokusala sam bar jedno 500 puta! Sta da radim? Jel tako svima il samo meni?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je tako :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod mene je isto. Sličica je ispod 2kb i piše da je ažurirano, ali nema ništa osim križića. Ima li pomoći ili da se pomirim s gorkom sudbinom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

također...
    a prekopala sam net da nađem neku slikicu ispod 2 kb...

Početno

Molim za pomoć. Registrirala sam se jutros (pazila sam da su korisničkko ime i zaporka slobodni), i još nisam dobila mail sa ključem za aktivaciju.

Kad sam se probala loginirati, dobivam poruku da mi je račun neaktivan.
    A kada se probam ponovno registrirati, sa istim imenom i zaporkom, javlja mi da su već iskorišteni! Nalazim se u začaranom krugu.

Pomozite.
    Thanks

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Warning: copy(./images/avatars/2405838244290ee0bdb88f.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 239

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 478
    Javlja ovu gresku kad probam avatar uploadat s kompa, kad probam s weba, onda kaze da ga je stavio, no ne pokazuje.

Provjerite da je u ftpu sve ok, i da postoji file za upload avatara ... U biti, da ne postoji vjerujem da nitko ne bi imao avatar, no znam da se ovo javljalo na jednom drugom forumu i jedan tip je sredio preko FTPa. Na zalost, ne znam detalje, no mogu pitat ak treba

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ista stvar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •