help!
Izbrisala staru i pokušala staviti novu puno manje pikselaže nego što je dozvoljeno i s 1.3 kb, ali pojavljuje mi se nekakva zabrana. Sada više ne mogu vratiti ni staru.
help!
Izbrisala staru i pokušala staviti novu puno manje pikselaže nego što je dozvoljeno i s 1.3 kb, ali pojavljuje mi se nekakva zabrana. Sada više ne mogu vratiti ni staru.
probaj linkati sa nekog servera, ne sa svog kompa, mozda uspije.
nadam se da ec se problem ubrzo rijesiti.
ali gdje da nadjem slike od 2kb jer one koje ja imam su sve po 4.....pomoc=)
Trebaš ih smanjiti u nekom od programa za obradu fotki.
Moja ima manje od 2 KB. Prebacila ju na babababies i nije mi primilo. Tj. javilo je da je ažurirana, ali je samo x-ić :?
Dimenzije su isto bile manje od 140 i 120 pixela.
Kopirala sam iz propertiesa adresu. Probala i sa i bez [img] i [url] i ništa.
I mene to jako zanima.Nema sanse da stavim slikicu.Pokusala sam bar jedno 500 puta! Sta da radim? Jel tako svima il samo meni?
i meni je tako :?
I kod mene je isto. Sličica je ispod 2kb i piše da je ažurirano, ali nema ništa osim križića. Ima li pomoći ili da se pomirim s gorkom sudbinom.
također...
a prekopala sam net da nađem neku slikicu ispod 2 kb...
Molim za pomoć. Registrirala sam se jutros (pazila sam da su korisničkko ime i zaporka slobodni), i još nisam dobila mail sa ključem za aktivaciju.
Kad sam se probala loginirati, dobivam poruku da mi je račun neaktivan.
A kada se probam ponovno registrirati, sa istim imenom i zaporkom, javlja mi da su već iskorišteni! Nalazim se u začaranom krugu.
Pomozite.
Thanks
Javlja ovu gresku kad probam avatar uploadat s kompa, kad probam s weba, onda kaze da ga je stavio, no ne pokazuje.Warning: copy(./images/avatars/2405838244290ee0bdb88f.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 239
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 475
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/roda/public_html/rodaphpBB2/includes/page_header.php on line 478
Provjerite da je u ftpu sve ok, i da postoji file za upload avatara ... U biti, da ne postoji vjerujem da nitko ne bi imao avatar, no znam da se ovo javljalo na jednom drugom forumu i jedan tip je sredio preko FTPa. Na zalost, ne znam detalje, no mogu pitat ak treba![]()
ista stvar