-
dva pitanja - pomoc?
treba mi pomoc i podrska, ovo sad vec traje dosta dugo, opet me bole bradavice (a nisam trudna), prvi put se javilo kad smo imali soor, izlijecili ga ali je bol i crvenilo ostalo, onda sam bradavice mazala lanolinom i smirilo se. sad me opet evo bole jako, najvise do sada i ne prolazi ni uz lanolin, a kako to izgleda: boli me ko da me netko porezao ziletom izmedju areole i bradavice, crveno je i pecka. nemamo soor ali kako sam imala prometnu nedavno nekad ga zbog boli u vratu i ledjima nisam mogla namjestit kako treba pa je vjv problem u polozaju iako se trudim namjestit ga i sad je vec bolje. no sad mi bol i crvenilo ne prolazi ni uz lanolin, sta cu napravit? maloprije me bas dosta bolilo dok je sisao.
druga stvar je da je zabac u zadnja dva mjeseca dobio samo 400g! iskljucivo ga dojim, na zahtjev naravno, prosli smo i jedan strajk u kojem je sve bilo u redu s njim, ponasanje, pelene... sve super samo sto nije htio po danu jest osim u polusnu. tj. normalno bi pojeo nakon 3-4 sata. ja ga od straha da ne dehidrira ili bude gladan svako malo nutkam i iako ne pojede svaki put puno kad mu ponudim nikako mi nije jasno kako je dobio samo 400g jer bi po noci nadoknadio ako ne bi po danu jeo puno. kad je prestao strajkat jeo je super normalno. dr. se zacudio da je tako malo dobio na kilazi. inace je jaaaaaaaaaaaako zivahan i ja se tjesim da je stos u tome, da tako potrosi energiju koju dobije. jesam li u krivu?
sto se kilaze tice rodjen je sa 4250g, pao na 3890g i ako racunam od te kilaze onda je sa 4ipo mjeseca udvostrucio porodjajnu tezinu jer je tada imao 7800g (sa 4 mjeseca je imao 7700g). sad sa 6 mjeseci ima 8100g. ako racunam od 4250g onda jos nije udvostrucio porodjajnu tezinu. svaki dan ima najmanje 2 pokakane pelene, i kad je strajkao svaki dan je imao pokakane pelene. i sad cekam skok u razvoju al ga ne primjecujem :/ ma inace ne panicarim i nasla bi uglavnom odgovore za sva pitanja al me sad malo uhvatila krizica... skuzajte na dugom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma