Drage forumašice,
ja sam mlada mama dvaju sinova, D. ima 3,5 god. i A. ima 14 mj. Prvi sin mi je sisao 20 mjeseci (po noći svaka 2 sata) i onda sam ostala trudna sa drugim sinom. Sve u svemu, da malo skratim, nisam se pošteno naspavala,pa mislim od kad sam rodila prvog sina.
A tu je i moj muž kojeg stvarno volim najviše na svijetu, koji smatra da ga zapostavljam i nepokazujem mu koliko me privlači. On po cijele dane radi ( ja sam do nedavno bila na porodiljnom i sada tražim posao) i stvarno malo vremena provodi kod kuće, tako da je sav kućni posao i briga o djeci na meni. Starijeg sina smo upisali u vrtić, jer sam mislila da ću tako imati više vremena za sebe, ali svako malo je nešto bolestan (uvijek nešto pokupi u vrtiću) tako da je više kod kuće.
Kada napokon imamo malo slobodnog vremena, a to je kada klinci navečer zaspu, ja sam najčešće pre iscrpljena za ikakve intimne odnose, tako da nekad baš i nisam previše raspoložena ali svejedno pristanem voditi ljubav sa mužem. U zadnje vrijeme mi govori kako se ne osjeća voljenim i misli kako me više ne privlači (odnose imamo negdje 2-3 puta tjedno).
Zanima me kako se vi ostale mame nosite sa umorom i dali vam to utječe na seksualni život?