-
Osoblje foruma
da li upis djeteta u jaslice prekida produzeni porodiljni?
imam pravo na porodiljni radi njege djeteta do njene 3. godine.
sad ce navrsiti 2.
zanima me da li ako ju upisem u jaslice (bilo radi cuvanja mjesta, igranja, 4h...) da li moram to prijaviti i da li mi se prekida porodiljni?
-
-
Osoblje foruma
stvarno! :D
vec sam skroz odustala od svega radi toga....
-
Osoblje foruma
(sad citam opet...ne- kao nemam pravo na porodiljni ili ne, ne moram prijaviti i ne prekida mi se porodiljni... :/ )
-
evo iz iskustva moje drage prijateljice, koristila je porodiljni do 3.g. svoje curice zbog nekih smetnji u razvoju, za to vrijeme curica je već od druge godine išla u vrtić za djecu s posebnim potrebama gdje su s njom radili logopedi.
nadam se da sam pomogla
-
ja sam sad počela raditi pola radnog vremena i malena je u jaslicama, ne znam kako je ako se uopće ne radi
-
mislim da odgovor nije jednozacan - vazno je vrijeme koje dijete ukupno boravi u vrticu (mislim da ne bi smjelo biti duze od 4 sata), ako je vise od toga onda se gubi dio prava iz soc. skrb.
u nacelu asvi su duze od tog vremena, pa je to neka siva zona ostavljena na savjesti centra za ss, nekome skrate nekom ne.
-
-
Ovo o čemu flower piše se, mislim, odnosi na invalidninu a ne na dopust za njegu ili uvećani DD.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma