Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Koliko njeznosti je previse?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Koliko njeznosti je previse?

Mozda ce nekome biti glupa ova tema (iskreno i ja vjerujem da je nepotrebna, ali ipak..).
    Dakle, ja ne mogu skinuti pogled sa svoje curice, non stop bi ju mazila, ljubila, igrala se s njom... Sad jos vise s obzirom da krecem na posao za tjedan i pol...
    Da li je to lose za nju? Mislim, jel pretjerujem sa njeznosti? Ja mislim da ne...
    Ima skoro 11 mjeseci i obozavam biti s njom. Napokon se mogu igrati s njom s lopticom, svim onim didaktickim glupostima... Citati knjigice... I gledati teletubbiese uz mazenje na trosjedu. I ona mi odgovara sa njeznim pokretima rucica po meni..
    Koliko se vi mazite sa svojim bebama?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja curka ima 8 mj i 1tj. i stalno ju ljubim, mazim, igram se s njom, sad smo u fazi puzanja pa skupa puzimo po podu. mislim da ljubavi i njeznosti prema djetetu nikad ne moze biti previse i da ih necemo time razmaziti. i ja nazalosto uskoro moram poceti raditi, malo ranije idem na posao pa sad ovih par dana jos uzivamo u cjelodnevnom mazenju.
    samo vas dvije uzivajte jedna u drugoj.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaš onaj plakat od unicefa: djecu ne možete razmaziti maženjem

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Za mene i moju obitelj ne postoji previše...naravno koliko to nama paše....jer M. ima fazu kada mu se baš i ne mazi, ali zato P. sve nadoknadi.....

Mazite se koliko god to možete i želite.....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Za bas previše nježnosti nikad nije previše, ja svog malca poljubim i zagrlim bezbroj puta na dan , čak mi mama u šali zna reći;što ga toliko ljubiš, pa zar ga tako jako voliš?
    Ljubi , mazi , voli svoje dijete , nikome to neče naškoditi, neka dijete osjeti da je voljeno i željeno , to je moje pravilo.
    Nikad dosta nježnosti.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj happy mummy prvotno napisa

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nikad nije previše maženja i nježnosti, naravno uvijek pazim da Giti ne ide na živce.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, Iva, sory, ali ja moram
    Nevjerojatno je što se sve mota po glavama žena koje su prvi put mame, koliko nas kopka negdje u zakutku mozga sve ono bedasto što su nam nabajale tete i strine i ostale nepozvane babe, da preispitujemo sasvim zdravorazumski dobre stvari

Naravno da maženja nikad previše!
    I ovo vezanje koje sad radiš sa svojim djetetom će vas tako čvrsto splesti da se do kraja živote nećete otpetljati i to je oni što odnos mama-dijete čini toooooooooooliko posebnim

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Previše je onda kad dijete počne plakat i odgurivat te od sebe, jer si mu se popela na glavu, i radilo bi nešto drugo. Mi smo dolazili i do tih granica

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kod nas za sad još uvijek nikad dosta poljubaca i maženja. Najslađe mi je kad me prije spavanja u krevetu poljubi 100000puta, to obožavam

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

"previše nježnosti" s malom djecom ne postoji, toga nikad dovoljno, samo ti udri sa maženjem i pusikanjem do mile volje

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj, ma kako može biti previše maženja...
    a ako te muči da će postati nekakva žrtva bullinga kad odraste, vjeruj mi, zbog previše nježnosti sigurno neće. ja i moj J smo se bogami namazili i naljubili, a i spavali zajedno u krevetu (na čuđenje bliže i dalje rodbine i prijatelja)...i evo ti sada moram paziti da ga slučajno ne poljubim pred nekim od frendova.
    prebrzo odrastu...prije spavanja ušićarim malo maženja...i to je to.

zato s M ne propuštam niti jednu priliku za grljenje i ljubljenje, iako svaki moj pokušaj za sada završava uglavnom njenim priheftavanjem na cicu. J je bio veeeelika maza i sad mi je malo čudno što ona nije baš neki fan grljenja...ili je još premala? zaboravila sam već kako je to išlo s J.

jel postoje djeca koja se ne vole maziti?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Joj, Iva, sory, ali ja moram
    Nevjerojatno je što se sve mota po glavama žena koje su prvi put mame, koliko nas kopka negdje u zakutku mozga sve ono bedasto što su nam nabajale tete i strine i ostale nepozvane babe, da preispitujemo sasvim zdravorazumski dobre stvari
    Imas pravo, to je to...
    Ja znam da sam dobar roditelj, ali htjela bih biti i dobar odgajatelj..
    Moji su nesto fulali samnom, jer sam stvari rjesavala placom.. Cak i u srednjoj sam se znala rasplakati na satu. A kad se to nastavilo na faxu, znala sam da imam problem...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni pusa i maženja nikad dosta. Već mi frendica ulazi u kuću i pita L. Pa jel te mama opet ljubi ?
    A i L. je počeo odprilike prije 2 tj. kad siki, maziti ili siku ili mene po ruci :D .
    A i vjeruj mi, da si vidjela dijete kojemu fali ljubavi i pažnje nebi nikada postavila ovo pitanje (nhf). To je srcedrapajuće. Kada te točno traži zagrljaj, ma samo toplu riječ, čovjek shvati koliko im je to bitno.
    Istina je ona da djeca od ljubavi rastu.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

i onaj
    djeca uvijek imaju vremena za nježnost

Mazi,ljubi,mazi,ljubi....i tako unedogled

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

i onaj
    djeca uvijek imaju vremena za nježnost

Mazi,ljubi,mazi,ljubi....i tako unedogled

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Previše je onda kad dijete počne plakat i odgurivat te od sebe, jer si mu se popela na glavu, i radilo bi nešto drugo. Mi smo dolazili i do tih granica
    i mi
    no sad ona zna mi doći , trljati moj nos nosićem i dati mi pusu i zagrljalj .. cmolj..

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    i mi
    no sad ona zna mi doći , trljati moj nos nosićem i dati mi pusu i zagrljalj .. cmolj..
    i mi!

ali uredno mi sama dolazi i ugnjezdi se u mom narucju i mazi mene, sebe, nas.....

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nikad previše ljubavi nježnosti i pažnje

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala Bogu da je moja E. maza, kao i ja pa se mazimo i igramo u, meni , dovoljnim količinama
    Moja se sestra u opće nije voljela maziti, ni kao mala. Mada nam je majka poklanjala isu pažnju i htjela se maziti i sa njom (i ja sam se htjela maziti sa sekom) ali ona jednostavno nikad nije previše voljela poljupce i zagrljaje. Privrženost je uvijek iskazivala na drugačiji način, koji nije uključivao previše tjelesnog kontakta. Ljudi su različiti. Zato je meni drago da sam rodila mazu da mogu da uživam. I MM-a smo razmazile od kad se E. rodila

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja ti imam foru koju zovem mama čičak - to ti je kad je toliko dugo ljubim i grlim da mi se usne ne odvajaju od njezina lica sigurno jedno pola sata. Mislim da ne možeš pogriješiti sa nježnostima, njih nikada dosta.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja imam dvije bebe (blizanke) i stalno ih ljubim, mazim... ako je jedna nervoznija pa sam često s njom onda se potrudim kad ona zaspe da budem cijelo vrijeme s drugom.

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Sta ima ljepse od mazenja? Govore mi da cu je razmaziti,ali jednostavno ne mogu odoliti.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nježnosti i dodira ne može biti previše, samo premalo. Toplo preporučam tekst na Rodi:
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2069

Dijete doslovno živi od dodira. Zaboravite stare priče o tome kako ćete ih razmaziti. Neka eventualna ograničenja idu tek kasnije

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nema mi dražeg od maženja, još kad ga vidim da se sav topi
    dok god njemu paše nikada ne može biti previše 8)

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj devet_mjeseci prvotno napisa
    Nježnosti i dodira ne može biti previše, samo premalo. Toplo preporučam tekst na Rodi:
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2069

Dijete doslovno živi od dodira. Zaboravite stare priče o tome kako ćete ih razmaziti. Neka eventualna ograničenja idu tek kasnije

Potpisujem

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I mi se puno mazimo. I ne mislim da je previše, dapače...

Neka djeca znaju da su voljena! A onda će i oni znati uzvraćati nježnost i ljubav.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E da, htjela sam još napisati.
    Sva se raznježim kad mi Janko kaže "Mama? Volim te! I seku! I tatu!" Ili kad dođe pa zagrli mene i seku npr. i kaže "Svi se volimo. Još nam tata fali" A tel sreće kad se svi zajedno grlimo i mazimo.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a kad te 9-mjesečno dijete toliko voli da se u potpunosti razdnježi kad te vidi i mrda i rukicama i nogicama kako bi ti došla u naručje, i pruža rukice prema tebi. A tek taj smješak :D :D I kad je uzmeš zagrli te rukicama oko vrata i nasloni svoju glavicu na tvoj vrat. Ima li što ljepše? Pa ti sad ne mazi ako možeš. Ja priznajem ne mogu. Ljubim, mazim, plešem, opet ljubim, pa mazim i tako u nedogled satima mogu. I ja i ona uživamo, a uostalom se oko toga više niti ne brinem jer sam odmah od početka znala da ću je razmaziti - vele da sam i psa razmazila, pa šta.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja obozavam svog sina...prekrasan mi je, njegova osobnost me obara i non stop ga ljubim....toliko da me usta bole.....a on uziva, bas je "maza"....zagrli me i nasloni glavu na moje rame.....jednostavno ga obozavam, totalno sam ovisna o njemu (i mm takodjer )

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i meni je osobnost moje malene nevjerovatna, stalno sam u čudu i mislim se kaj smo i mi nekada bili takvi. Odrasli fakat sve zakompliciraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •