Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: ...za mljet orahe?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ...za mljet orahe?

Gdje kupiti onaj ? za mljet orahe kaj se zašarafi za stol? Vakum=odlučno NE!

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja taj "aparatić" sasvim slučajno našla u Ipercoopu (King Cross) baš ovaj vikend, metalni, dosta čvrst za 49kn. Nisam ga još probala, ali čini mi se ok, malo je veći (ne preveliki) tako da se može "montirati" i na kuhinjsku radnu ploču.

Početno

mislim da bi se tih stvarčica trebalo naći u pevecu, merkatoru, mercatoneu, i tako tim velikim trgovinama...
    u pevecu garant, oni imaju tih stvari

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pogledaj u Konzumu- oni malo veći dučani, mislim da ih zovu maxi.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kupili u DIONI nekakav veeeliki tak da kilu oraha sameljemo začas jer puno stane u onaj gore spremnik . Koštao oko 80 kn, jedino kaj mi se ne sviđa što je metalni jer je s vremenom počeo škripati dok ga vrtim

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam da li znaš ali orahe super samelješ u multipraktiku...,.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Mi smo kupili u DIONI nekakav veeeliki tak da kilu oraha sameljemo začas jer puno stane u onaj gore spremnik . Koštao oko 80 kn, jedino kaj mi se ne sviđa što je metalni jer je s vremenom počeo škripati dok ga vrtim
    MS, a melje li na krupno ili je dovoljno sitno?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Vidjela u Spartaku (ne znam za kvalitetu...).Jeftino.
    Melju se i u aparatu za mljevenje kave, u mixeru za frape, za kolače gdje treba grubo sameljeno mogu se staviti u vrećicu i zgnječiti oklagijom ili batom za meso.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    MS, a melje li na krupno ili je dovoljno sitno?
    Moram priznati, mrvicu krupnije nego onaj mali mlinac, ali dovoljno sitno za kolače.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a mi to u broun-ovom food processor-u. za 1kg oraha nam treba 5min
    ako nam nije dovoljno sitno a onda malo duze meljemo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispravka tacan naziv - Braun Multiquick Deluxe Hand Blender & Chopper

i jedna mala napomena - ja nisam kao naked chef neka super kuharica, ali nismo ni ne uhranjeni.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

meni je moj hand blender riknuo nakon oraha!!!! i nije bio tako star, a i orasi NISU BILI U LJUSCI (naravno, da se ne bi netko pitao kakve sam orahe stavila )!! :/ a drugi isto mali multipractic mi je riknuo na petit keksima i totalno sam za RUČNU MRVILICU, tko šiša elektroniku! .

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    meni je moj hand blender riknuo nakon oraha!!!! i nije bio tako star, a i orasi NISU BILI U LJUSCI (naravno, da se ne bi netko pitao kakve sam orahe stavila )!! :/ a drugi isto mali multipractic mi je riknuo na petit keksima i totalno sam za RUČNU MRVILICU, tko šiša elektroniku! .
    Tea mi smo prije 6 g kupili Moulinex-ov mixer-sjeckalicu "jaje" i do sada se ništa nije pokvarilo. Ja zmiksam i orahe i lješnjake, a bebi kekse skoro svaki dan. Mislim da nema dana da nije u upotrebi. Vidla sam da u dučanu FRIGO košta 120 kn. Kad mi se pokvari sigurno ću opet kupiti jedan takav mali sjeckač. Dušu dao za miksanje kašica.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nas je vec nekoliko godina star a od kada su se R&B rodili (prije 13 mjeseci) je u upotrebi svaki dan bar jednom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

uz svo čudo tehnike, ja se vratila starom mlinu za orahe, kupila ga u emmezeti za 89 kn. Velik je i super mlije, a što je najvažnije orasi se ne ovlaže kao u električnim..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •