-
Morala sam napraviti serološke pretrage na ehinokok, ali to je bilo negativno, mislim samo zato jer je velika cista bila. Nemam masnu jetru.
Pokušaj s prirodnim stvarima za masnu jetru. Prouči malo ovo:
http://www.youblisher.com/p/51739-Lj...bilje-i-jetra/
-
Hvala ti,proučit ću već sam počela piti omega 3 i silimarin artičoka,a kad popijem idem na prirodno,inače nemam masnoće,trigleciride ,jetrene probe sve ok,samo višak sala i to u području trbuha.Dr.Opačić je u Americi dolazi za 10-ak dana,ali jedna frendica me naručila na Rebro u srijedu,meni je najveći problem kaj ja iz muhe napravim slona,čekam i menstruaciju da idem provjeriti što je s cistom na jajniku,prije 4 mjeseca bila cista žutog tijela,pa otišla,a sad je folikularna,nadam se da će i ona nestati,to kontroliram u Petrovoj,kod Despota.
-
cure, jel imao ko cistu koprenastog sadržaja?
dakle, ja imam ciste neprestano, sad ću stvarno otići negdje i reći da mi to povade.
baš me smeta.
-
Kate znam da je proslo par godina, ali ovo je jedini forum di sam nasla nekog s iskustvom ciste na jetri. Molim te info sto je bilo s tom cistom? Meni su na jednoj operaciji primjetili i bas me zastrasili. Odma me salju na mr abdomena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma