Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Uzgajam ciste po sebi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Morala sam napraviti serološke pretrage na ehinokok, ali to je bilo negativno, mislim samo zato jer je velika cista bila. Nemam masnu jetru.
    Pokušaj s prirodnim stvarima za masnu jetru. Prouči malo ovo:
    http://www.youblisher.com/p/51739-Lj...bilje-i-jetra/

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala ti,proučit ću već sam počela piti omega 3 i silimarin artičoka,a kad popijem idem na prirodno,inače nemam masnoće,trigleciride ,jetrene probe sve ok,samo višak sala i to u području trbuha.Dr.Opačić je u Americi dolazi za 10-ak dana,ali jedna frendica me naručila na Rebro u srijedu,meni je najveći problem kaj ja iz muhe napravim slona,čekam i menstruaciju da idem provjeriti što je s cistom na jajniku,prije 4 mjeseca bila cista žutog tijela,pa otišla,a sad je folikularna,nadam se da će i ona nestati,to kontroliram u Petrovoj,kod Despota.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

cure, jel imao ko cistu koprenastog sadržaja?
    dakle, ja imam ciste neprestano, sad ću stvarno otići negdje i reći da mi to povade.
    baš me smeta.

Datum pristupanja
    Jul 2025

Početno

Kate znam da je proslo par godina, ali ovo je jedini forum di sam nasla nekog s iskustvom ciste na jetri. Molim te info sto je bilo s tom cistom? Meni su na jednoj operaciji primjetili i bas me zastrasili. Odma me salju na mr abdomena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •