-
Iskustvo s foruma
Imam 25 godina..Sa 23 godine imala sam cistu na jajniku velicine 8cm(da dobro ste procitale velicine narandze)!!Sve je pocelo da mi je posle doceka nove godine kasnila menstruacija uz manje bolove u donjem delu stomaka...Otisla sam ginekologu koji je rekao da je vodena cista i dao mi antibebi pilule jer su dobre u prevenciji i pomognu da cista pukne..I posle toga trebalo bi da dobijem..Otisla sam kod jos jednog ginekologa koji mi je rekao da je cista dermoidna i da je potrebno odstraniti je zajedno sa jajnikom..I rekao je da kad oducim mozemo to napraviti..Ja sam dobila i sledeci mesec kad sam otisla na kontrolu cista je bila 6 cm..Onda je odlucio da je prati..Sledeci mesec je bila 3,da bi maesec nakon toga potpuno nestala..E sad se ja pitam koliko devojaka greskom lekara prodje kroz postupak odstranjivanja jajnika,jajovoda itd..Ovo je strasno...Da i uporedo sam zakazala u jednoj jos ginekoloskoj ordijanaciji gde im dolazi strucnjak iz inostranstva..Das pogleda tu moju cistu..To je bio januar kad sam zakazala a do aprila vec nije bilo ciste..Ljudi moji,oni su mene nazvali u julu da kazu da je strucnjak stigao da me pregledaa!!7 meseci nakon zakazivanja!!STRASNO!!Znaci,ako je nesto u pitanju,idite na vise mesta da cujete razlicita misljenja i ako se misljenja upotpune samo onda ako bas mora pod Noz...Pusa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma