Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: opsjednut sa sisi

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno opsjednut sa sisi

Tako on od milja zove siku .
    Dakle, moj mali ovisnik u svemu što podsječa na siku vidi sisi. Totalni je ovisnik.
    No, neki dan je shvatio da i naša kujica ima sisi i to ne sam dvije i sav je presretan, ona leži na leđima (imam sreće što mu dopušta sve) a on se igra i smije i viče sisi!

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mora da je stvar u imenu i godini berbe

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hm...zna kako ti je.
    Ponekad imam osjećaj da on mene vidi kao jednu veeeliku cicu.
    A ne mogu sjesti da on ne dođe, ne mogu se presvuć da on ne traži, ne mogu se otuširati da me on ne gleda.
    A kad dođe co mene samo me potegne za maju i kaže: Daj ćiću...
    Čak je i tate počeo pitati ovaj mu dao al se Luki nije svidilo. Kaže da ima "blaka" (dlaka)
    Mogu samo pretpostaviti kako me teško odcicavanje čeka :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I moj je Josip 15 mjeseci, a još traži cicu, obavezno za spavanje, a sjeti se i po danu, ali sad ga već uspijem odvratiti, skrenem mu pozornost na nešto drugo pa ponekad zaboravi na cicu. A kad mu se hoće, dođe do mjesta gdje obično cicamo i kaže: "tu, cicu". Noćno cicanje probamo ukinuti i to tako što ja spavam u jednoj sobi, a muž i Josip spavaju u drugoj, i to pali! :D . Evo, danas je cicao za popodnevno spavanje jer sam ja bila s njim, a da je bio sam s tatom, zaspao bi i bez cice. Čeka nas još i cicanje prije noćnog spavanja.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I S. je potpuni ovisnik o siki... cak i moje frendice vreba ponekad ,jednom je cak cekao u redu dok je moja frendica dojila svojeg bebaca ali je odustao .A na odvikavanje se jos ne usudjujem ni pomislit... izgleda kao da ce bit nemoguce.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kole

Naša Leona je bila tjedan dana kod bake i dede, spavala je sa svojim obožavanim dedom u krevetu i svake noći mu u polusnu gurala ruku u pidžamu da podraga titi, po navici kako to meni radi kad spavamo

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj što stariji sve je željniji goge (tako on zove sike...ne pitajte zašto)
    Prekid ni blizu!
    Jučer je šogorovoj curi zavukao ruku u majicu kad je kleknula pred njega...nemalo se iznenadila!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prijavljujemo se u klub ovisnika. dorian za sisati kaze tete (tako mali, a vec govori francuski 8) ) i gdje god vidi neku golu zenu ili muskarca to je skoro uvijek prvo sto im detektira

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Valjda je takva godina... vidim da je vecina teskih ovisnika 2006

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I mi se prijavljujemo kao mali ovisnici. Ima 17 mjeseci.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi smo iste berbe...

daj cicu..daj djugu, a ako mu pokušam podvaliti tu onda kaže laku noć i pokazuje na drugu...
    ili je jedna plava a druga crvena :? nemam pojma zašto, ali i meni se čini da će cicati do pete godine...

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja je 11mj ali je toliki ovisnik o sisi da mislim ponekad da nece nikad prestat i iskreno se bojim sta ce biti ako slucajno rodim drugo djete dok je ona jos na sisi jer ni sad neda nikome da se priblizi budi se iz najdubljeg sna samo nek MM i slucajno dotakne njnu sisu

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da ne pricam da sam pocela kad idemo van ici zakopcana do grla da me nebi slucajno skinula nasred ceste

a i ona odmjerava sve sise koje vidi

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam i ja jednog koji je to godiste. Ima sto imena za sisu, sisa, sika, sikica, sisica, sikana, sikuka, sisura, cici, sisi, ponekad samo pokaze prstom - ovu, ponekad pjevusi - sikuku, kukuku, uglavnom, velki ljubitelj sisa i sisanja.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I mi smo sisomani - 14 mjeseci.
    Kad traži sisu samo mi počne dizati majicu i ide glavom prema sisi, bez teksta, onda kad se nasisa, digne se, pokaže prstom i viče sisa.
    Čini mi se da bi mogla do faksa sisati.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ne dojim već skoro tri godine, ali moj mlađi sin je još uvijek opsjednut sa mojim cikama, obavezno se dođe pomaziti sa njima, kada je bolestan ili nervozan, stalno ih navlači...

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    moja je 11mj ali je toliki ovisnik o sisi da mislim ponekad da nece nikad prestat i iskreno se bojim sta ce biti ako slucajno rodim drugo djete dok je ona jos na sisi jer ni sad neda nikome da se priblizi budi se iz najdubljeg sna samo nek MM i slucajno dotakne njnu sisu
    bit će tandem
    ma sve se to sredi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •