Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Plakanje za vrijeme vožnje

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Plakanje za vrijeme vožnje

Od nedavno A. cijelo vrijeme vožnje plače. Provjeravala sam sve remene - ne stišću ga, nismo promijenili AS, ova koju ima mu odgovara po kilama. U toj se i prije vozio i uredno bi zaspao čim ga se stavi u AS.
    Kada je prvi puta počeo plakati, mislila sam da ga nisam nahranila pa smo stali na nekom parkingu, međutim povukao je 4-5 puta, idući puta sam ga nahranila 15ak min prije polaska, ali opet plač..pelena je suha, znači, nije ništa od ovih fizioloških 'smetnji'.
    Otprilike u isto vrijeme je počeo plakati i u vožnji kolicima, ali tu imam rješenje: izvadim ga iz kolica i stavim ga u sling i sve pet, ali autosjedalica...
    Neka ideja zašto bi to moglo biti, mislim plakanje? :?
    Kako živimo malo izvan Zagreba, svaki odlazak u Zg znači 30 minutno plakanje...a kako ga inače nikada ne puštam da plače, to mi stvarno teško pada.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Doživio je nešto neugodno što sad povezuje s AS ili vožnjom. Ili se nečega jako uplašio, a da toga niste svjesni.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma jok, usao je u fazu "necu biti u sjedalici". zao mi je, nema pomoci. cepove u usi i vozi, prestat ce. jednom. zao mi je. to jeuzas, znam i te kako dobro.

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja cura je isto imala takvu fazu.

Od djeteta koje bi zaspalo čim bi izašli iz dvorišta
    pretvorila se u urlačicu, plakalicu ....

Bilo je grozno.
    Pa smo probavali stajati, nuditi ciku, šetati...

Čim bi je izvadila iz stolice, smirila bi se.
    Kad bi skužila da ćemo je vratiti u sjedalicu
    odmah bi počela plakati.

Bilo mi je grozno slušati je.
    Smanjili smo vožnju na ono nužno, i čekali da
    faza prođe.

I prošla je

Samo strpljenja, proći će i vaša faza.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde super da prolazi... i meni se činilo kao faza jer odjednom neće u kolica i AS. ajde, 'odgrmit' ćemo i to...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma svi prodju nekad tu fazu, i mi smo isto...al vrlo brzo skuže da je to-to i gotovo, mora se....

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zhang, neka djeca placu vise neka manje u autosjedalici, zapravu su rijetka ona koja uopce ne placu u toj dobi.

izdrzite taj period, stanite kad mislis da je potrebno, odmorite malo.
    ponekad na kracim relacijama zaista i nema druge nego izdrzati.

nama je bilo strasno. plakao je dosta dugo. i onda je sve proslo.

najcesce se smire kad predju u autosjedalicu koja se montira u smjeru voznje. no, zbog placa nemojte to uraditi ranije nego dijete smije u tu grupu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moji su oboje djece mrzili autosjedalice i sve ostalo gdje su vezani (kolica, hranilice, vipere itd.), sve smo isprobali - voznja po noci kad bi trebali spavati, sve moguce igracke, citanje, igranje i crtanje u voznji, muzika, pjevanje, sjediti s njima iza, sjediti naprijed - i nista nije pomoglo.
    mislim da je to cista frustriranost cinjenicom da moraju mirovati, moguce je i da djeca osjecaju mucninu u voznji.
    jedino rjesenje ti je izbjegavati voznju koliko je god to moguce.
    a za utjehu - i to ce proci...moji su sad super, u voznji se drze za rukice i pjevaju imam osjecaj da bi s njima mogli na kraj svijeta

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    najcesce se smire kad predju u autosjedalicu koja se montira u smjeru voznje. no, zbog placa nemojte to uraditi ranije nego dijete smije u tu grupu.
    nisam planirala.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja potpisujem tridesetri. (osim broja djece, ja imam samo jednu curku).

urlala je od prvih dana, sve do nedavno (sad ima 16 mj), a i sada se dere ponekad kad ju se stavlja u AS. nama je jedino rješenje bilo izbjegavati auto koliko god je to bilo moguće (jer se nekoliko puta zacenila u vožnji i skoro onesvjestila).

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nama je isto slično kao i lapis i tridesetri makar svakim danom sve više napredujemo
    svakim danom se sve manje buni na AS (a kad se sjetim početaka dođemi muka)

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i mi smo bili u toj fazi.
    trajala je par mjeseci, izbjegavali smo vožnju koliko smo mogli ili trpjeli. ponekad bi je vadila, ali to je samo pogoršalo stvar.
    prošlo je.
    sad se voli voziti u AS i sama ide u nju.
    uvijek pita, mama i ti si vezana?

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

uh, G je plakala stalno u AS 0+, ja sam bila luda nisam htjela ići sama s njom u auto jer me to izluđivalo. Čim smo prešli u veću AS prestalo je, sad se vozimo koliko god treba, a ako slučajno počne cendrati pustim Jinxe. Djeluje svaki put.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

uf baš danas smo "uživali" u milozvučnom deranju...nadala sam se kad prijeđe u sjedalicu u smjeru vožnje da će biti ok, ali ništa od toga

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Laura je prestala s deračinom kad smo je stavili u veću AS (kad je konačno 'dorasla' onu u smjeru vožnje).
    Iako ni u njoj nije bila baš jako oduševljena, sve dok joj nismo kupili ovo:
    http://www.ebeanstalk.com/images/pro...6-013-0-11.jpg

Sad imamo drugi problem: ne da se van iz auta, a kamoli ako joj uzmemo volan iz ruku.

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ma jok, usao je u fazu "necu biti u sjedalici". zao mi je, nema pomoci. cepove u usi i vozi, prestat ce. jednom. zao mi je. to jeuzas, znam i te kako dobro.

potpisujem

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi smo prosli tu fazu, a bas smo u to vrijeme isli stalno na vjezbe i kontrole u zadar (30 min voznje) strasno

sad je prihvatio da je to normalno, cak je neki dan kad je vidio AS u katalogu rekao brm brm

proci ce...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam taman mislila da nas je ta faza prošla, kad juče :/
    Bili smo zaglavljeni u gužvi, ona plače, mi na mostu, milimo. Pola sata vožnje minimum dok ne izađemo iz gužve da možemo negde da stanemo. Spavalo joj se ali ne može da se uspava kad auto mili pa stane, sve joj odvlači pažnju. Znam da bi sisala i zaspala za minut ali nemam kako da joj dam sisu Baš smo se namučile. A moramo proći pola grada do kuće, a gužva jeziva.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Laura je prestala s deračinom kad smo je stavili u veću AS (kad je konačno 'dorasla' onu u smjeru vožnje).
    Iako ni u njoj nije bila baš jako oduševljena, sve dok joj nismo kupili ovo:
    http://www.ebeanstalk.com/images/pro...6-013-0-11.jpg

Sad imamo drugi problem: ne da se van iz auta, a kamoli ako joj uzmemo volan iz ruku.
    @n@ gdje ste to kupili da probamo i mi ovo je užas, ne pomaže hrpa igračaka...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se ja javim...kad sam već zakuhala ovu temu
    ne znam što mu je bilo tih par puta, ali zadnjih 2-3 puta kako smo se vozili, sve 5. čak se niti u kolicima više ne buni toliko (kuc-kuc-od-drvo)
    ili mu je ovo sada nova faza :?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj ima 18 mjeseci i uredno se dere .Sad ne toliko jako ali on mora bit u AS , tesko mi ga slusati ali pustim mu Gibu ili Thomasa i mali se smiri bar nakratko

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Yoda skoro da više ne plače u vožnji. Možda je rješenje što sam vožnju (red vožnje - odlazak, polazak) počela tempirati prema redu njegovog spavanja. Natempiram da krenemo u vrijeme kada on ide na spavanje, tako da bude sit i umoran kada sjednemo u auto. Uglavnom zaspi kroz 10ak min. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •