Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Već dva dana mi titra trbuh ??

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Već dva dana mi titra trbuh ??

... a nisam trudna, da ne bi bilo krivih asocijacija.
    S lijeve strane, u razini pupka, već dva dana mi stalno titra i to prilično jako, u naletima, slično kao kad beba iznutra lupa. Malo me živcira, a malo brine. Jel' to samo živac ili bi moglo biti nešto drugo?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

crijeva?
    moja su na razini 25 tjedana trudnoće kad se jave Isto tako mlate li mlate, koda me bebac mlati.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nemam pojma, ne bih rekla, jer nema dojam da nešto ne štima s probavom i nemam nikakvih problema po tom pitanju. Kao da mi se neki unutarnji organ miče :?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Misici (svi) znaju titrati kad fali vitamina B6.
    Meni se to zna cesto desavati (bas sad mi isto titraju misici trbuha), nekad me posebno iritira ... jednom mi je titralo oko nekoliko sati bez prestanka. :shock:

Moja dr mi je preporucila da u takvim slucajevima jednostavno uzmem odjednom 6-8 tabletica plivita B6 i da nakon toga uzimam jos nekoliko dana uobicajenu dozu (3 x dnevno). Obicno mi se titranje smiri 2-3 sata nakon tog prvog uzimanja ili eventualno tokom slijedeceg dana.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tatek mudro zbori, ne može škoditi vitamin osim povećanog apetita
    meni titra i za vrijeme ovulacije dan-dva (doduše malo niže, ne u visini pupka)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni su se događala titranja kakpa od mjesec dana. Prođe samo od sebe.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Misici (svi) znaju titrati kad fali vitamina B6.
    A još češće kad nedostaje Mg.
    Probaj s tim, regulirat će i probavu.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

inače je u razini pupka, točnije pinkicu poviše, želidac
    a on titra sam od sebe, ali baš tako jako da ga čuješ ...
    :?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Linda, jesi li rodila carskim? Ili imala kakve operacije na trbuhu? Meni je nakon 2. carskog svako malo taj osjećaj da se beba miče, onako kao 6. mjesec (a i trbušina mi je takva, ali ne od bebe nego od klope). Možda osjećaš peristaltiku crijeva.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam znala osjetiti par puta takvo jaaako neugodno trzanje i titranje ali u doljnjem trbuhu. Vidljivo je čak izvana golim okom, baš kao kad bebač udara iznutra. To mi se znalo događati kad napravim neki nagli pokret npr. naglo ustajanje iz čučnja ili sl. Potraje 10-15 sekundi i prestane. Pošto se titranje pojavi u donjem dijelu tijela ja sam to pripisala posljedici carskog reza. Ipak je tu svašta rezano, razmicani su mišići itd.
    Možda će zazvučati smiješno ali meni to izgleda kao da se crijevo npr. zamota i onda radi nagle pokrete "kao zmija! da bi se odmotalo :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I meni često titra, pogotovo kad legnem i umirim se. A B6 imam kod kuće, pa ću isprobati.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da dignem malo ovu temu i meni se jednostavno danas skoro cijeli dan događa da mi na istom mjestu titra onako s lijeve strane od pupka prema gore znači okomito, ne vodoravno....točnije kao da mi zatitra mišić 2-3 puta i stane i to se primirilo nekih pola sata i sad opet.....da preciziram trudna sam 16-ti tjedan, ništa to ne boli samo je neugodno, po svemu ne bi bile nikakve kontrakcije, zar ne ili??

aj pomozite čisto da znam šta da radim!!! magnezij dodatno ne pijem osim u prenatalu, a peristaltika crijeva i probava K O M A!!! da nije od toga!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •