Citiraj Maruška prvotno napisa
Lovre je oper sinoć imao relativno visoku temperaturu 38,5, jutros je pala. I dalje je super volje i neka nikakvih drugih smetnji. Nemam pojma što da mislim. Stijena?
Kak mu mjeriš - pod pazuhom ili u guzi (ja doduše već neko vrijeme pod pazuhom, al ne znam kako to drugi rade), jer ako je tolika u guzi - to nije visoka temperatura - ali ako traje već nekoliko dana, trebalo bi ići vidjeti što je, ili bar nazvati pedijatra da vas ne uhvate ovi praznici, pa se možeš fućkat na hitnoj....
ako je pod pazuhom (ja ne skidam do 39 pod pazuhom, ali svatko ima svoj prag), to bi već moglo bit nešto ozbiljnije - virus/bakterija (kažu da virus hoće višu temperaturu, a opet ima i bakterija koje uzrokuju jako visoku temperaturu :/ ), pa ako ništa drugo da vidite leukocite......ne znam - ja bih tako, ali opet ne mogu reći da je patrik ikad bolovao od ičeg ozbiljnijeg pa da baš imam nekog iskustva.

jel bio u kontaktu s vrtićkom djecom - da nije kakva osipna u ranoj fazi?

drugi simptomi? jel se na što žali?

občno i pedijatri kažu da sa svakim simptomom treba pričekati par dana da se vidi u kojem će se smjeru razvit jer ni oni ne znaju što je dok se bolest ne razvije, ali ako traje već par dana, bolje da odeš vidjeti što je...