![]()
Mateo u vrtiću,ostaonema njegovih teta a ja se nadam da če doći ono na smjenu u 9:30 još sam je pitala u petak jesu dežurne,rekla da neće biti dežurne sobe a jutros u 07:30 skupljaju se u dežurnoj :/
jeli Kala zbog dežurstva neide ili :?
![]()
Mateo u vrtiću,ostaonema njegovih teta a ja se nadam da če doći ono na smjenu u 9:30 još sam je pitala u petak jesu dežurne,rekla da neće biti dežurne sobe a jutros u 07:30 skupljaju se u dežurnoj :/
jeli Kala zbog dežurstva neide ili :?
da, nekako još uvijek izbjegavam dežurstva.NINA80 prvotno napisa
al nemam pojma kako ćemo preko ljeta.
a u biti još moramo prije riješiti i novu nam tetu,
definitivno joj treba vrtić, vidim da doma već radi gluposti jer joj je sve više dosadno.
al pošto je ona mamino i tatino djete ( koji su ovisnici o kompu) pa bi igrala igice na laptoru
, samo malo i gotovo, al to samo malo nikako da bude malo pa onda cendra i onda nam je veselj.
a pribjegnem laptoru kad već osjetim da smo na rubu obe pa da izbjegnemo neželjne posljedice
nebi htjela da se Mateo preveč veže za neku od teta što zbog tog tih dežurstava,što če na jesen već imati neke nove,ili slučaja kao vašeg da teta ode iz nekog razloga pa mislim nek ide -nek se navikava,koliko got ja radila s njim doma nije mu kao u vrtiću, djete treba s djetetom
zato nabavi dječiji laptop,pa svatko svoje![]()
E ovaj put JA se nisam prežderavala. Od kolača sam pojela jednu šnitu orehnjače, tri šnite kuglofa i mama me natjerala pojest jednu kakao kocku(sve to u tri dana naravno). u dva dana dvije šnite šunke (bez ičega), a za ručak (oba dana
) par komada janjetine samo sa salatom (matovilac
). Za večeru moj sin i ja jedemo cornflakes :shock: :shock: :shock:
samo pasem travu, ova će beba biti neka gadna vegetarijanka!
patrik je dobio (samo) još jedan bager s "pikolicom", a moja mu mama namjerno nije htjela kupit nikakav autić jer ih stvarno ima na stotine, pa mu je kupila nekakvu drvenu igračku s nekim žicama i drvenim šarenim perlicama koje se kao broje i čak sam se začudila što ga je to zanimalo punih petnaestak minuta iako kad smo ga pitali hoće li nositi doma, reko je nek ostane kod bake
![]()
![]()
Dobio je i nešto robe i keša, a čokolade je jeo malo, a luuuuuuuuuuuud je za pranjem zubi. Imamo novu foru - stanem ga na visoko da se vidi u ogledalo i onda uživa kako mu se pjeni pasta, i onda ih četka još jače, samo da se što jače pjeni. Ma ne znam na koga sam više ponosna, na njega što je to super prihvatio (samo šteta što nije ranije) ili na sebe kako se samo uspijem sjetit toga svega (samo šteta što nisam ranije).
Nina ma viš ta ti je pametna, ja kao da ju poštedim pa napravim sr***
Stijenaza klopu, za pametne dosjetke, svaka čast
Ni patrik ovaj tjedan ne ide u vrtić jer nema jedne njegove tete, a ni njemu ni sebi ne želim priuštiti dežurstvo jer mi nema ništa gore od toga.
iako je isto za ne prepoznat u odnosu kad ide u vrtić.
jao što on napravi od kuće kad neode u vrtić :shock: ,a koliko bude nervozan,a koliko ima energije i tako iz dana u dan
treba imati konjske za trogodišnjaka-mislim da su sad najaktivniji
Kaj sam zbrisala - tu sam.
Ak nemaš kaj pametnog za prijavit nemoj ništ priajavljivat - pa sam htjela prešutit da je Domagoj prošel bronhitis a da Mislav se upravo razboljeva tj sad on kašlje ko slon.
Nadam se da nije nekaj za antibiotike al s obzirom da kaže da ga boli uho mogu se slikat - opet antibiotici![]()
![]()
i već mi je pu k..ufer boleštuga i zločestoće i histeričnih ispada i nespavanja i SVEGA
![]()
![]()
Al hvala na pitanju![]()
Ma daj MB-samo easy,sve bude došlo na svoje kad napune 3![]()
Vidiš kak je meni sad super 8) Roko se sam igra već dva sata,a ja radim što treba i dalje (odgovorno) tvrdim da je (bar) meni sad puuuno lakše !
Nina-Roko je i dalje vrlo aktivan,ali fakat se zna duže sam igrati i nije naporan kao prije,jedino što može napraviti nereda za bar troje djece,no dobro...šta ga briga kad ima spremačicu![]()
Stijena-jesam propustila ili je sigurno cura?
Uprkos gore citiranom...Modesty Blaze prvotno napisa
Sinoć smo završili na ORL-u jer je Lovre ugurao komadić wc papira u nos.
Beat that!
:shock: Lovre,pa šta se dogodilo?
[quote="Maruška"]Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
E CARICE!!!!
Traktorka iz tvojih usta u Božje uši - samo ne znam kak će to čudo tako brzo se obistiniti jer kod nas su najatraktivnije skakanje po trosjedu (sam čekam kad će se neko lansirati u orbitu), jurnjava sa kamionima uz horizontalni let do tepiha i/ili nekog oštrog ruba, hripljanje i kašljanje na 200 metara, svađanje, nadglasavanje i odgovaoranje na duge staze, sprint pred mamom koja te uhvatila i pokušava te spremit u kaznu i slično
Pa ništa... Ja peglala, MM bio (da prostite) na wc-u, Lovre trčao od jednog do drugog... Tijekom jednog 'posjeta' tati je uzeo komadić wc papira i donio ga u dnevnu sobu. Ne bi ni primjetila da mu nije ispao i da ga nije podigao uz slavodobitno "A-ha!" i direkt u nos! Moje "Ne" je rezultiralo time da ga je pokušao prstićem izvaditi - naravno, samo ga je još dublje gurnuo...
Da ne duljim, završili smo u bolnici na ORL-u gdje je umro od straha kada mu se doktor s onim povećalom/svjetiljkom na glavi približio na 10 centimetara. Na kraju mu ga nisu vadili. Doktor vjeruje da će se uskoro razgraditi sam od sebe, u međuvremenu se nalijevamo fiziološkom.
A kašljanje direkt u facu nekome?Modesty Blaze prvotno napisa
Ne nadaj se da će proći s trećim rođendanom...
Ne Mare ne direkt u facu nekome nego po duljini - hripljanje i kašljanje po nekoliko minuta. Ma za poluditi.... Pa onda izbor sirupa "Ajmo vidjet - koji ćemo sirup ovaj puta... hmmm naučili smo već da Proslan ne djeluje ali ga vole.... da vidimooo.. dr theiss ili neki drugi, Apipol? ili? Ima kaj novog?"
Luda sam više od svega
Kužim. Mi smo prošli tjedan (ona trodnevna temperatura) odradili prvu bolest u životu koja nije uključivala slinjenje i kašljanje u trajanju od barem sedam dana.
Ono moje 'u facu' je spadalo u kategoriju nepodopština. Naime, jednom se desilo da se nakašljao direktno u Šimu. Odmah smo ga maknuli i objasnili mu da se to ne smije raditi. Sada, naravno, svaki put kad zakašlje, dođe do prve raspoložive osobe i nastavi kašljati na silu direkt u toga nekoga. To mu je baš zabavno! Za poludit'!
E da. Prijavljujem jednodnevni posjet Zagrebu, sutra.
A kad ćeš za Osijek?Maruška prvotno napisa
A za papirić-vjerujem da će se sam razgraditi. Jel on shvatio "lekciju"? Mislim da bi se Roko uplašio za vjeke vjekova!!
MB-bar ne voze vlakove po cijele dane![]()
Vožnja autića ne znaći mirno igranje s autićima nego uzimanje malo većega utića među ruke i jurnjava s istim po stanu.
trak, šta si tako stroga?
Sa zakašnjenjem, sretan vam Uskrs!
Ivane, sretan ti rođendan!
Maruška, ma i ja mislim da će se papir raspasti i izaći van.
MB, ma svaka ti čast, ja bih izludila da imam troje kao ti. Lovro mi je previše. Nema mira sekunde. Neki dan sam išla u t-com platit račune i samo sam trčala za njim i spašavala stvari da ne padaju dolje. Bilo mi je baš neugodno. I onda još izvali pokoju psovku, a ja ko paprika.
Danas nam je bio prvi dan vježba i kada je vidio svoju tetu, počela je vriska i dreka. Prva minuta u vježbaoni je bila stravična za čut, urlici ranjene zvjeri nisu ništa naspram toga. I onda, klik, smiri se i vježba za deset. Naravno, ja nisam s njim unutra jer nebi bilo nikakvog vježbanja.
Poslovno - vjerojatno ne skoro. Nije naše tržište.traktorka prvotno napisa
Prepao se sigurno. Shvatio isto tako. Al' da neće ponoviti - ne bi se kladila!traktorka prvotno napisa
Maruška ja sam vadila cedevita bombone iz nosa , 3 komad za redom tik taka . . . postala sam ekspert u vađenju, a milostiva u guranju. neki dan sir iz piroške, pa ga je sama i vadila i onda si pustila malo i krvi
to je samo ukratko što se sad mogu sjetiti, a bilo je i wc papira
dakle vi s muškom djecom, i trojčekima mislim da se svi skupa možete sakriti i vaša djeca da vidite koji Kala nered napravi s igračkama, papirom, mokrim maramicama i sl i to u stotinki. trenutno mi je cijeli boravak obljepljen naljepnicama koje je našla u bojanki i to dok sam dojila, a još se čudim kako mi je mir.
školjka malo malo pa je zaštopana jer je cijela rola papira unutra, brašno je na najvišim policama jer sam već preko nekoliko kg bacila jer se odnekud stvorrila voda - - -
treba joooooooooooooooš
a bojim se da s trećim ročkasom će samo još više ideja dobiti. pa gledano u budućnost badave mm gladni i opasni rotvajleri , preveslal bu ona nas sve skupa, već mi sad dođe da žalim jadnika na kojeg ona baci oko![]()
![]()
![]()
:?traktorka prvotno napisa
ne, vidiš da je još uvijek možda curka, a na sljedeći pregled idem tek za kojih mjesec dana, srećom, jer ne da mi se svako malo
badava ti da prijavljuješ kad opet nećeš imati vremena za kavuMaruška prvotno napisa
![]()
![]()
moje dijete kad kiše i kašlje stavlja ruku na ustaMaruška prvotno napisa
![]()
ajd bar nešto![]()
na svu sreću ne mogu s patrikom, ali zato je moja sestra bila biser - nagurala je u nos onaj "cvjetić" od cica-mace (ne znam kako vi to ostali zovete, ali to je ono sivo što raste na granama i onak je pufasto i baršunato), isto je imala 2-3 godine, i onda još par dana nije htjela reć mami da si je to nagurala, dok joj sve to nije unutra nabubrilo i upalilo se, a vidjeli su da cijelo vrijeme diše na usta.Maruška prvotno napisa
Ne moram ni reći koliko ju je doktora i sestara moralo držat da joj to izvade, a u kojem je to unutra stanju bilo, bolje da ne kažem.........
baš sam ju htjela pitati oće li imati vremena?Stijena prvotno napisa
![]()
![]()
ako ćeš ujutro imati javi da mogu klince izorganizirati![]()
Kak sam sad stroga?Paulita prvotno napisa
Trak pa ti stalno kažeš da si stroga. Kaj se sad buniš?![]()
![]()
Ahaaa...a ja mislila da sam nešto strogo rekla na forumu![]()
![]()
Pa ne mislim da sam klasično stroga,ali opet mislim (bitno da ja mislim) da dosta toga ne dozvoljavam,više nego moje frendice definitivno! E sad jel to pametno :/ vrijeme će pokazati!
Možda je nekad bolje biti flexibilniji ali ja sam takva da me smeta štošta pa zato recimo ne dam da šara,farba,mjesi (kao teta Mial sa hrpom živaca) ,divlja,histerizira,valja se po blatu,kida cvijeće,šta ja znam što još....
A opet , nekad mi đabe ta "strogost" ako me ne sluša!
Što je ustvari strogost???
trak, napisala si da bi se Roko uplašio za vjeke vjekova. Ili je to radi njegovog karaktera?
Ajme, kako ga uspiješ uvjeriti da ne histerizira i da se ne baca po podu? Ja sam na izmaku snaga i onda samo vrištim. Grlo me već boli :/
Uplašio bi se zbog bolnice definitivno!!! Jer hvala Bogu nije bio gost tamo!Paulita prvotno napisa
A i karakterna crta mu je-zeko![]()
![]()
![]()
Ček,ček...nije to baš uvijek.Naravno da se zna dogoditi da se otima i pokušava da me osramoti vani,ali zaista puno manje...odmah mu šaltam pažnju na nešto drugo ili obećam nešto trećePaulita prvotno napisa
i uglavnom upali!!
Čekaj i ti da napuni 38)
jeli im treća najkritičnija :? nadam se da je ovo vrhunac
Kod nas pada snijeg, i to lijepe pahulje![]()
Paulita ma di je to "kod vas"?
Ja isto stalno nekaj urlam, al manje od mm - a on sam kaže da ga "ne j.... pol posto", pa mu ja pametna kažem da je to to - da stalno urla pa djeca misle da tak normalno pirča![]()
MB, u Rijeci
Uuuuuužas...ja sam već očajna zbog vremena.Ponovno oblačenje zimske garderobe me frustrira do krajaPaulita prvotno napisa
![]()
![]()
I ja urlam,ali funkcionalno![]()
naši su se ispadi vidljivo prorijedili, aaaaaaaaaaaali sad kad su rjeđi su i intenzivniji i to samo navečer doma kad više nisam u stanju gledat, a kamoli bilo što drugo. Možda baš zato???????????????
Moje dijete nikad nije "ispadalo" i histeriziralo po vani, to je nešto što je rezervrano za po doma, a vani je takavda me ljudi bijelo gledaju kad im kažem da doma hoću izludit. Aktivan je, ali sve se s njim vani da dogovorit..............doma? već teže.
:shock: ideeeš ! Kala je fakat pobjednica**mial** prvotno napisa
![]()
Ja nisam vadila ništa i nadam se da ni ne budem!!
To mi je noćna mora!
ma kala je pobjednica još otkad je progutala bateriju![]()
patrik stvarno nikada ništa ne gura ni u nos ni u usta, zna ponekad zezat da će kao progutat pa se smijulji od uha do uha, ali stvarno nikada nije......skuži dijete da ne valja, pa što će gutat - na mamu![]()
Stijena ja se uvijek bojim ovak nekaj izaviti da se ne ureknem![]()
traktorka prvotno napisa
mene je mama "pohvalila" da više neznam normalno pričati, a kako i bi kad normalno nešto kažem ona me ignorira, pa ponovim još 5 x i opet ništa. čućnem se pokraj nje pa opet lijepo, pa ju primim za ruke i opet lijepo , a ona meni :" Ne čujem te! Ne želim te slušati! "Stijena prvotno napisa
pa ja sad u startu zagalamim tako da odmah mi kaže jel joj nešto paše ili ne, jel ju nešto muči i počne normalno pričati samnom i tek tad mogu njoj objašnjavati, pričati da me sluša i razumije. nažalost al je tako.
karakter zvan tvrtko
:shock: ISUSE kakvo vrijeme. Nema šanse da Mislava po ovakvom vremenu cuglam doktoru. Isto bu sutra u jutro. A i zvala sam pedijatricu i kaže da je užasna gužva