Je li se to još kome dogodilo?
Naime,prije dva dana smo trebali onom vrećicom što se zalijepi na piku uhvatiti mokraču i otada joj se sve crveni dolje,ima nekakav osip i lagani plik.
Čime mazati da to prođe?
Je li se to još kome dogodilo?
Naime,prije dva dana smo trebali onom vrećicom što se zalijepi na piku uhvatiti mokraču i otada joj se sve crveni dolje,ima nekakav osip i lagani plik.
Čime mazati da to prođe?
nama se to dogodilo.
mazala sam masnom kremom za guzu.
ne sjecam se za koliko je proslo....sorry.
I mi imamo to iskustvo ! Sudocrem u laganom sloju i za čas prođe.
beby krema za guzu (iz apoteke) nama cuda cini 8)
Pripazite u buduće na flastere - to je vjerojatno alergija na ljepilo i kod duljeg stajanja na koži mogu nastati rane.
(ja osobno imam alergiju na flastere i ovakve manifestacije - u krajnjem slućaju izgleda kao da mi je netko gasio cigaru na koži)
malo podizem jer imam pitanje a da ne otvaram novu temu..
unazad par dana beba mi ima osip i onako je lagano perutav taj dio koze na stidnim usnama.
mazem sudokremom al ne prolazi. inace ju kupam o obicnoj vodi svaku vecer, nikakve kupke ne koristimo..
guza nije crvena.
sta je to?
sta da radim?
cim da mazem?
da ju vodim dr?
javite se.
ovako je i kod moje Hanne bilo. jako se crvenilo i bile su tu i neke ranice. to je bilo zbog jeftinih vlažnih maramicama. ja sam joj isto mazala sudocreamom. dugo smo to tako mazali dok nije prošlo. nisam ju vodila dr.lelita prvotno napisa
bepanthen mast i nevenovo ulje cini cuda
valjda moze i nevenova mast?!
probam sutra sad spava..
super.
hvala!!
opet ja, panicar!!
osip nista bolje ne izgleda? onako se kao malo osusilo al je i dalje crveno i nije se prosirilo nigdje?!
da ja ipak idem doktoru?
jel to moze bit bas nesto odredjeno..pa da ne zavlacim to da bude samo gore..
joj..