Za snimanje u srijedu tražim mame/tate s klincima koji bi pričali o utjecaju marketinga na (njihovu) djecu, kako se ponašaju obzirom na reklame, primjećuju li utjecaj na klince i tako.
Molim prijave na pp
Za snimanje u srijedu tražim mame/tate s klincima koji bi pričali o utjecaju marketinga na (njihovu) djecu, kako se ponašaju obzirom na reklame, primjećuju li utjecaj na klince i tako.
Molim prijave na pp
hah... nama je pojam loše reklame bila H. majoneza.
naime, do tada su reklame utjecale na kupnju barbika, i nekih sličnih igrački, pa čak i nešto prehrambenih proizvoda.
ta majoneza je reklamirana kao NAJBOLJA, i kikica ju je silom htjela... kad ju je konačno probala- rekla je "fuj"...
od tada, kad god sam htjela reći da je proizvod loš - rekla sam H. majoneza... i palilo je![]()
hoće kikica o tome pričati na tv-u?![]()
pls, cure, zar nitko nema volje pričati o ovome?
kaže da neće... ipak su to "te" godine.
ne znam kak da ti pomognem :/ . sigurna sam da reklame imaju veliki utjecaj na djecu, pogotovo mlađe dobi.
i ovdje sam vidjela kako ima roditelja koji se bore za zdravu prehranu u vrtićima/školama. roditelja koji ne znaju kud bi s igračkama. roditelja koji troše silne novce na razne sličice i albume. roditelja koji se bune na reklamni materijal u školama...
treba početi od vlastitog doma. jer utjecaj na potrošačke navike - djeci je dostupan preko tv-a - baš tamo!! ma koliko mi pazili! ...
vrijeme je za "buđenje"!
da, kad sam razmišljala o izjavi, i moje su misli išle u vrlo sličnom smjeru![]()
I tko je onda bio na tv-u? Baš je bilo lijepo , lijepa mama, lijepo dijetesorciere prvotno napisa
, sve 5!