Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Trudnoča nakon vanmaterične

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Trudnoča nakon vanmaterične

Nakon što sam proživjela vanmateričnu trudnoću,opet imamo plusić :D
    Osječam lagane mučnine,povremene menstrualne bolove,imam bolne grudi,umorna sam i nervozna.
    Sve normalne simptome koji me uopće ne zabrinjavaju,dapače.
    Ali,osim toga osječam (več nekoliko dana) nekakav pritisak na desnoj strani,skroz dolje u preponi.Ne mogu reči da se radi o boli,več baš o pritisku i više kao žarenju.Bila sam kod ginekologa prije 3 dana,ali je još bilo prerano da bi se išta vidjelo (4 i pol tjedana).Čitala sam ovdje na forumu da mnoge trudnice osječaju bolove u preponama,ali ne tako rano.Danas sam vadila betu koja iznosi 1600.
    Molim one koje su proživjele vanmateričnu i kasnije normalno zatrudnjele,da podjele samnom svoje simptome.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja nisam ali od srca cestitam i zelim ti skolsku trudnocu! :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala,ni ja još uvijek ne mogu vjerovati.Uspijeli smo iz prve.Sad sam užasno zabrinuta zbog tih bolova.Kod svog ginekologa mogu tek u četvrtak.
    Ma valjda če biti sve ok,ne znam još nijednu curu kojoj se nakon vanmaterične opet desila vanmaterična.Pa neće valjda ni meni...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ti bolovi u preponi ne bi bili od vanmaternične, da je ona u pitanju, a nadam se i vibram da nije

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa znala sam da negdje postoji ta tema,čak sam i ja pisala,ali je nisam uspjela naći.
    Spojite ih i oprostite.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam ti stavila link jer si otvorila duplu temu, nisam moderator, pa ne brinem za takve stvari, nego da vidiš iskustva, među njima i moje, nije mi se dalo opet pisati
    moje iskustvo je bilo i da sam nakon plusa odmah trčala kod ginekologa i, zbog prethodne vanmaternične, ovu su takvom proglasili i do 7. tjedna i kucaja srca, sam se napatila, je, nije, je, nije
    tako da je moj savjet i ne trčati odmah ginekologu

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Čestitam i nadam se da je sve ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •