Kako čuvati povrće da što duže ostane svježe? Npr. mrkvu, brokulu, peršin i sl.
Ja ga držim u frižideru, ali da li je bolje staviti ga u vrečicu, u neku kutiju ili tako nešto :?
Kako vi to radite?
Kako čuvati povrće da što duže ostane svježe? Npr. mrkvu, brokulu, peršin i sl.
Ja ga držim u frižideru, ali da li je bolje staviti ga u vrečicu, u neku kutiju ili tako nešto :?
Kako vi to radite?
ja povrće čuvam u Tuperrware-u i u Zepterovom setu za vakumiranje, koje po mom mišljenju vrijedi svake kune
X - naravno, u hladnjakumamaduda prvotno napisa
naravnoFreyja prvotno napisa
![]()
momentalno razmišljam da si od Tuperware kupim i one posudice za zamrzivač, za neke stvari mi se čine zgodnije nego pakirati u vrećice
Ja čuvam u Tupperware-u u posudama, sa 2 mala ventila, baš za čuvanje povrće u firžideru i u Curver-ovim Aromafresh posudama (kvalitetom pariraju Tupperware-u, a 3 put jeftinije).
Znači, glavicu npr. kupusa stavite u tu posudu, jel' to stane unutra? To bi onda trebale biti neke veće posude?
Gdje nabaviti Tupperware, a gdje Curver (čini mi se da sam to negdje vidila, u Intersparu ili tu negdje)?
Tupperware možeš nabaviti preko agenata za prodaju (raspitaj se, vjerojatno će susjeda od susjede pa njena sestra znati nekoga) Meni se sa time bavi susjeda i dobra frendica pa mi je uvijek pri ruci i često mi prepusti neke svoje poklone.
Curver ti je posvuda - Metro, Getro, Merkur, Konzum, Spar... Kupiš one veće kutije i sve 5. Probaj prije sa Curverom.
potpisiridana2666 prvotno napisa
U vrećicama.
Ja ću samo dodati svoj X na Curver, mene oduševio!