...radi se o dečku susjedu koji će proslaviti 5.rođendan. Do ponedjeljka moramo kupiti poklon, a nemamo više puno vremena. Molim ideje, što da poklonimo?
Hvala..
...radi se o dečku susjedu koji će proslaviti 5.rođendan. Do ponedjeljka moramo kupiti poklon, a nemamo više puno vremena. Molim ideje, što da poklonimo?
Hvala..
dečku obavezno transformersa!
moj je za 4 rođendan dobio 2 ista powerrangera, nekoliko onih ninja kornjači sa pripadajućom opremom i robota kojeg se može programirati na 36 načina
igra se sa kockama i dalje
a ja ću robota i kornjače iskoristiti u školi jer jedna od kornjača ima i vitlo
Ja se iskreno nadam da ćemo takve darove izbjeći (ne znam zapravo ni kako bi se on time igrao, ali vidim da su stereotipi o "igračkama za dečke" zacementirani :/ )maria71 prvotno napisa
ja oduševljena
taman radim pretvorbe energije i valove
ko stvoreno za školu
I tko je onda dobio poklon, Marko, ti ili učenici?![]()
a gle, Marko, no bit će multifunkcionalni![]()
Mali helikopter na daljinski (napravljen od lagane plastike i stiropora). Fora je što stvarno leti. Puni se na jednom malom postolju a daljinski je lako upravljiv. Ne bi osmio koštati puno.
Mali petogodišnjak bio je oduševljen.
Meni su fora kreativni setovi kojih ima u Trubo Limaču
ja se ne dam.
uvijek slikovnice/ knjige, puzzle, drvene edukativne igračke, ...
(osim ako mi roditelji ili dijete sami ne kažu da žele transformerse/ barbiku)
poklon paket: veliki debeli blok i/ili debela bojanka, tempere, nekoliko kistova različite debljine, kreda u boji, kvalitetne drvene bojice...
to mi je![]()
ja isto ovako kao i lutonjica; ninje, transformerse i sl. jedino ako 100% znam da dječarac baš to želi i jako voli, inače mi to uopće nije po defaultu.
dakle ja bi:
- jednostavne društvene igre za taj uzrast
- sve kreativno tipa raznorazne bojice, slagalice, plastelini..
- nešto za slagati, graditi, puzzle
- CD sa pjesmama ili pričama za djecu
- slikovnice, bojanke, vježbenice /kao slikovnice ali s nekakvom zadačićima prilagođene uzrastu/
- ruksačić za vrtić, lijepa šilterica /...od "modnih detalja"/
..a šta mogu kad volim umanjeniceanek prvotno napisa
![]()
Ima u Mulleru (CC1) zgodnih stvari za male "istraživače": dalekozor u futroli, baterijska svjetiljka, povećalo s kompasom... ja jedva čekam da moj doraste do takvih stvari (iako, kako se situacija razvija, čisto sumnjam da će ga to zanimati jednog dana, ali dobro, možda mu se interesi i promijene s vremenom)
joj vidjela sam to, super je.tanja_b prvotno napisa
Ja sam jednom dječaku kupila pikado na magnet. Dakle, nema opasnih stjelica, a može se igrati i samostalno i u društvu.
Dobar za koordinaciju ruka-oko.
Neka knjiga npr.o dinosaurima moj je skoro pet i stalno citamo o dinosaurima,zatim legici svi slazemo .....ima toga puno a ipak najvaznije da se on s tim igra pa sad :/
hvala, curke, nešto smo iskemijali. Mislim da je dobro ispalo.![]()
Toga je bilo, manje više, po svim knjižaramo,tanja_b prvotno napisa
Moj od 6. godina nema niti jednog ninju, transformersa, pwer rengersa ili kako se već zovu. Ne zanimaju ga, pa ih niti ne kupujemo a niti ih dobiva
Ja se svim silama trudim svima objasniti da ne želim na poklon ni ninju, niti bilo kakvog transformersa, a mać od pola metra sam uredno odbila - donjeli u ga na polkon za Božić, a pošto su nam to jako dobri prijatelji, uredno sam zamolila da ga odnesu, jer je Dino dovoljno speedy i tak ionak ga kuliram od skakanja i divljanja po stanu, pa sad još i mać...
Na kraju smo se smijali jer oni imaju curu, pa ne kuže, no sada ipak pitaju unaprijed, a kada mu bude 4-ti ročkas - tko me bude pitao - jasno ću obznatiti PONOVO, u kojem smjeru da idu....
Drustvene igre, knjigice.