sad su zvali iz Grada Omisa, culi su da se ove godine u omisu organizira neko okupljanje blizanaca, trebaju informaciju o tome
ima li neka od vas nekih info o tome, postoji li neka udruga koja okuplja blizance?
sad su zvali iz Grada Omisa, culi su da se ove godine u omisu organizira neko okupljanje blizanaca, trebaju informaciju o tome
ima li neka od vas nekih info o tome, postoji li neka udruga koja okuplja blizance?
Ne znam puno o tome, ali mislim da se jednom godisnje organizira to okupljanje, jer je taj kraj 'bogat' blizancima, i to je kao neki fenomen.
Nazalost, ne znam detalje, ali bilo je na TV vec o tome.
meni je frend iz omisa jedan od blizanaca, ali on ima oko 40 i nesto godina. inace znam da to okupljanje postoji, ali nista konkretno o tome.
nasla sam ovo
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...tekst_id=22171
pise ime organizatorice, mislim da ce im sad biti lakse do nje
ne znam za omis , al mi bi mogle organizirat slicno okupljanje ovo ljeto npr na bundeku , staviti oglas na forum mib , mamamami i trudnocu i ovdje i organizirat okupljanjebas bi to bilo fora
![]()
slazem se, i super fora i super prilika za upozoriti na specificne probleme roditelja blizanaca
ajmo ća!!! :D :D :D
čekamo proljeće i onda - akcija....
ivarice - imaš li kontakt te organizatorice možda? iz Omiša?
nasla sam ga preko imenika t-coma, na stranicama t-portala
zove se iris orlandini, naci ces u imeniku njen broj moba
već mi padaju neke ideje na pamet...
proljećeeeeeeee
Super ideja!
I mi bi se rado (pri)druzili...
Iako ih je dvoje pa se jedan s drugim uvijek mogu igrati, malo bismo i nove blizanceke upoznali...
meni je blizu, ajmo :D :D :D
ps. ako šta organizirate, javite na vrijeme![]()
MT, ti nam ispitaj jel primaju nas izvana i kad i šta i kako...možda i dođemo..?!
hoću samo da osmislim do kraja...dupla duplica prvotno napisa
I mi smo za ideju proljeće s blizancima na bundeku!!!!!!
postoji li neki datum kad se po svijetu obiljezava twins day?
Ne znam, ali možda 11.11. ili 22.11. ili 01.01. , 02.02. itd.ivarica prvotno napisa
![]()
baš tražim, ali nema...datum, mislim. logično je 22.2., ali bolje nešto u ljeto....u vrijeme blizanaca, npr...(a ja mrzim horoskop).![]()
dd - dobra ideja!!dupla duplica prvotno napisa
Ja ni ne znam kad je koji znak, ali tata mi je blizanac, pa...to je svibanj, sta ne?
Tad bi moglo biti i ok vrijeme, a i nije jos prevruce.
Bas bi se tad mogle naci!
Sta kazete?
Mi smo blizanceki rodjeni u znaku blizanaca (6. mjesec) :D; ni ja bas ne vjerujem u horoskop, ali zgodno zvuci.
Mi cemo najvjerojatnije sredinom 6. mj. na more, pa, ak' bi se mogli nac do tada?!
I nama Bundek pase!
Mi smo blizanceki rodjeni u znaku blizanaca (6. mjesec) :D; ni ja bas ne vjerujem u horoskop, ali zgodno zvuci.
Mi cemo najvjerojatnije sredinom 6. mj. na more, pa, ak' bi se mogli nac do tada?!
I nama Bundek pase!
i mi smo za druzenje :D :D
Juhuuu!
:D :D
Uhvatila me euforija!
Ja bih se najradije sad druzila (dost mi je kuce).
Mi danas bili na Bundeku i sreli jos dva para blizanaca.
A koliko ce nas biti u lipnju... ???
i mi, na bundek bi dosli. :Dcemo najvjerojatnije sredinom 6. mj. na more, pa, ak' bi se mogli nac do tada ?!
mi mame blizanaca s miba smo imali jedan susret i bas nam je bilo supac, sad bi nas trebalo biti i vise a blizanceki su veci![]()
Izgleda da bi moglo pasti zanimljivo druženje na bundeku, ima kandidata, a ima i volje :D
to je super - kolko vas se bilo skupilo?lunahor prvotno napisa
jako lijepo! jedva čekam proljeće pa da to barem poduplamo...:D