Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Povraća ako je na trbuhu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Povraća ako je na trbuhu

Moja cura stara je skoro 5 mjeseci. Prije kojih dva tjedna počela se okretati sa leđa na trbuh i od onda sam, kako je sada puno češće na trbuhu, primijetila da joj u tom položaju često dolazi nadražaj na povraćanje. Ako to čujem, pa ju brzo dignem ili ima prazan želudac, ne povrati, a ako ne onda povrati. Ne znam može li to biti znak refluksa?
    U drugom mjesecu zivota imala je jedan period od par tjedana kada je skoro svaki dan jednom povraćala, no kako je dobro dobijala na težini i bila je zadovoljna, nisam se zabrinjavala. Prestalo je i do sada je bilo dobro.
    Ali sada mi je čudno da joj položaj na trbuhu izaziva povraćanje? Primijetila sam da joj ponekad dođe nadražaj i kada krene cicati, ali ne povrati.
    Imate li kakvih iskustava s tim?

Hvala

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Iz mog bebača je curilo mlijeko, nije baš povraćao. Kad sam počela paziti da mu je glava na malo višem položaju nego trbuščić, bilo je OK. Možda je tvojoj curki trbuščić povišen u odnsu na glavu zbog pelene.

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma mislim da nije u tome stvar, nosimo jednokratne, kod nje se baš čuje zvuk od kontrakcije želuca kada joj dođe na povraćanje, prvo onako na prazno, a onda obično nakon toga povrati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •