F (3g) od prije 2 tjedna krenuo je u vrtić u mješovitu skupinu. Jedine vijesti iz vrtića su mi one koje mi tete ispričaju. Moje brbljavo dijete, na bilo koje naše pitanje tipa šta je radio u vrtiću, kaže "neću ti reći!". Niti spontano mu ne dođe da nešto spomene.
Adaptacija nije bila bolna, ali tete kažu da se ne igra s drugom djecom. Nešto sam prčka, "gluvari" po kuhinji s kuharicom, pjeva svoje pjesme, nema govora o jedenju - odbija skoro sve. Iz vrtića ga uzmemo prije spavanja.
Jesu li vaši individualci pričali priče o doživljajima iz vrtića? Ova njegova šutnja me straši više nego da plače... :?

Odgovori s citatom
), a i s tetama je imala lijep odnos (posebno je zavoljela tetu M.). U vrtiću je cijelu godinu bila na ručku, tj. do spavanja, jer sam bila doma s bebačem, pa bih po nju dolazila ja, mm ili baka. Ponekad je pričala kako je bilo u vrtiću, ponekad nije. U početku je bilo suza kod ostajanja u vrtiću, jer se ranije nije odvajala od nas, a i baka ju je čuvala u vrijeme dok sam radila (do navršenih 2,5 godina).
. Mislila sam da pišem na PP. Sorry svima. Marna javi se na PP.
, ponekad spomene što su radili ali kad on hoće a ne kad ga netko pita, priča svakakve izmišljene priče npr. Luka je slomio nogu i onda je išao staviti gips i sada ga nema u vrtiću i doći će se pokazati da svi vidimo gips..... mislim tko mu ne bi povjerovao - i ja pukim slučajem saznam da to uopće nije istina ida ama baš nitko iz vrtića nije nogu slomio :shock: - ima takvih priča hrpa.