Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kako da znam da je to TO?!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Kako da znam da je to TO?!

Naslov sve govori.... Jutros su me u 5:20 probudile kontrakcije u donjem dijelu trbuha koje se sve do sada javljaju svakih 6-8 minuta, ali nisu duge ("bolni" dio traje 20-ak sekundi). Ovo je prvi put u trudnoći da imam takvu vrstu bolova. Zbunjuje me to što me križa uopće ne bole, a svi govore da je to znak da su trudovi pravi? :?
    Prilikom ustajanja iz kreveta sam imala obilan sukrvavi iscjedak, to vjerojatno nije onaj famozni čep jer je tekuće, ali o čemu se onda radi :? Zapravo bih mogla cijelu ovu poruku prošarati ovim smajlićima s upitnikom...

Što vi mislite? Ako je to to, bolje mi je da budim dragog i pravac Rijeka!
    Bucko dolazi

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ni mene nisu bolila križe, već ko da imam grčeve u crijevima, i isto je počelo odmah na 6-8 minuta i to negdje oko 6 popodne. Mi smo krenuli negdje oko pola desete (do bolince imamo cca 30 minuta) kad su postali bolniji, u autu su bili na svake 4 minute. Dal da krenete ovisi kolko ima do bolnice, al ak je kak kažeš bio krvavi iscjedak najbolje da vi krenete. Bar po mom mišljenju. stiže. Sretno i šaljemo pozitivne vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Do bolnice ima oko 2,5h jer idemo iz Rijeke u Zagreb... Ma krenut ćemo uskoro, jer se situacija ne mijenja, a trudovi su sve bolniji. Hvala na pozitivnim vibrama!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Sretno!!! Saljem pozitivne vibre. Mali stize....

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

samo ti kreni, ako misliš u Rijeku, ni mene nije boljelo iz leđa ni malo, a ono krvavo vjerojatno je sluzavi čep, bez obzira što je tekuće

sretnooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam s drugim djetetom shvatila da su TO zaista trudovi pola sata prije nego sam rodila... Mislila sam da imam grčeve od probave, a leđa me uopće nisu boljela.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja čitav porod nisam osjetila ni najblažu bol u leđima... meni se čini da je mali fjuman na putu! :D sretno!!

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mommyyyyy!!!!!
    Ako je to TO - onda SRETNO!!!!!!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

......Ajme juri! Meni je od kontrakcija sa 5 minuta do poroda prošlo 3 sata (a da je bilo po docu- bilo bi 2 sata).....

Sretan put!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja nisam ni znala je li to to, dok mi vodenjak nije puko
    Ne znam ni hocu li ponovo znati prepoznati

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Plesačice, sretan put... u svakom smislu!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    Potpuno te razumijem. Osjećala sam se jako blesavo kad sam nazvala rodilište u 3 u noći i rekla da čekam drugo dijete, nešto me boli a ne znam jesu li trudovi.
    Babica je bila super, kad je čula da sam prvo dijete rodila za "samo" 5 sati 8) , rekla je da samo nek ja što prije dođem pa će me poslati doma ak su lažni. Kad sam konačno došla do bolnice i legla na stol, (tad sam ipak shvatila da to stvarno jesu trudovi) već sam bila 10 cm otvorena. Moglo mi je diejte ispasti prije nego bi ja shvatila da imam trudove.
    Zato ja nikad nebi mogla dogovoriti porod u Rijeci. Ne znam bi li stigla do naplatnih kućica :D . A ne znam bi li i treći put prepoznala šta me zapravo boli. :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Loli prvotno napisa
    Citiraj snorki prvotno napisa
    Potpuno te razumijem. Osjećala sam se jako blesavo kad sam nazvala rodilište u 3 u noći i rekla da čekam drugo dijete, nešto me boli a ne znam jesu li trudovi.
    Babica je bila super, kad je čula da sam prvo dijete rodila za "samo" 5 sati 8) , rekla je da samo nek ja što prije dođem pa će me poslati doma ak su lažni. Kad sam konačno došla do bolnice i legla na stol, (tad sam ipak shvatila da to stvarno jesu trudovi) već sam bila 10 cm otvorena. Moglo mi je diejte ispasti prije nego bi ja shvatila da imam trudove.
    Zato ja nikad nebi mogla dogovoriti porod u Rijeci. Ne znam bi li stigla do naplatnih kućica :D . A ne znam bi li i treći put prepoznala šta me zapravo boli. :D :D :D

Super si

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jupiiii, stiže bebač!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

juhuu buckić stižeeeee!!!
    sretnoooooo!!

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ima li novosti? Cestitamo ili vibriramo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •