Bravo, migullyy :D !
Ma vidimo mi da ste vas troje odlično kad vas puštaju na vikende. Samo nek vas paze i maze a mi mislimo, ~~~~~~ i :D sve u šesnaest.![]()
:D :D![]()
Draga samo da ti posaljem pusicu i uzivaj za vikend![]()
migullyy, superrr za tebe i mrvice :D :D
Hvala Dragom Bogu da je sve kako treba i da sve ide onako školski. Draga Migulino, hvala što nam javljaš tako divne stvari o tebi i tvojoj dječici, sretno![]()
![]()
![]()
super!
![]()
:D :D :D :D :D pa ti si kuciiiiiiii!!!!!!!! super! makar samo za vikend! to je super! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!![]()
Cure moje ljubim vas sve,ja se vracam u bolnicu sutra ujutru,idem tamo pa cu za par dana raditi nuhalni n.Ako ja brzo ne izadjem javice vam se moja Sanja79,hvala vam svima i sve vas![]()
navratih samo da vidim što je s vama dvoje. uz tebe sam![]()
puros prvotno napisa
migullyy kako si?
ima nade da uskoro budeš stalno doma?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, migullyy je jos uvijek u bolnici. Jos joj nisu bebicama radili pregled nuhalnog nabora... Ona ne moze docekati da urade pregled jer trudnoca odmice a vjerujte mi da su uslovi u bolnici grozni... Sve vas je pozdravila...![]()
i mi mislimo na nju i bebice![]()
mogu samo zamisliti kakvi su uslovi u bolniciMigulino, jedva čekam aBd da izađeš iz bolnice sa svojim bebicama
![]()
Cureeeeeeee evo ja stigla kuci nakon puna 2 mjeseca,sve je ok,bebice su dobro i ja sam odmah naravno.Sada su me pustili kuci i kontrola za 15 dana.Hvala vam svima na vibrama,sta bi ja bez vas![]()
O ženo! Baš sam radosna zabog tebe :Dmigullyy prvotno napisa
:D![]()
Eh pa neka me moderatorice stave na stup srama, zbog ovoga mi nije zao:![]()
![]()
i
za sve vas cetvero!
:D :D :D bravo migulli
:D :D![]()
Joj super da ste doma i naravno da ste sve troje dobro a tatek vas se zaželioooo:D
Kad se sjetim tvoje priče...
Ma baš mi je drago da ste dobro! :D
Drage moje imam jedno pitanje za vas ,izvinite mozda ne odovara ovoj temi ali ne znam kome vise da se obratim.
Et je bio 26.07 , uzimam tablete progesterona 2tab.x3 na dan i estrogen
1tab.x2 na dan. Test za trudnocu treba da uradim 10.08...
Toliko sam nestrpljiva nadam se da me razumete, zeli da znam kako ste se vi osecale da li ste nesto primecivale na telu?
Kod meme , cvrste grudi, bolne bradavice, ocii su mi malo vodenkaste onako cakle se , temp. 36.7- 36.8, 36.9, pre dva dana su povele neke bubuljice da mi izlaze po licu, 3-5 dana posle ET imala sam tup bol u
predelu materice , ali sada tog bola nema vise, malo mi je muka.........
Izvinite jos jednom ako vam dosadjujem .
Ali zelja je prevelika.........