-
-
Za Migullyy i mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
-
-
-
-
Za migullyy i mrvice~~~~~~
-
mozete joj samo preneti moje iskustvo takodje posle ICSI-a sa dva ploda. Imala sam obilno krvarenje u 8-oj nedelji te sam bila u bolnici gde su me ispitivali na secer, endrokrinoloski, hematoloski i sve je bilo u redu. Nisu nikako mogli da utvrde zasto je doslo do krvarenja. Naravno strogo sam mirovala i bebice su se razvijale normalno. Pustili su me kuci nakon nedelju dana sa preporukom sa strogo mirovanje. Bukvalno sam jela u krevetu i samo isla u toalet. U 11 - oj nedelji, pri strogom mirovanje, pod injekcijama progesterona, pod najjacom dozom utrogestana, u krevetu dolazi do ponovnog obilnog krvarenja i izasao mi je ugrusak velicine pesnice gde sam pomislila da je sve otislo. Kad sam dosla u bolnicu, bebe su bile dobro. Drzali su me u bolnici do pune 14-te nedelje gde su svako juro na viziti govorili da se kod mene ceka da li cu imati pobacaj ili cu uspeti. Nisam uopste zelela da slusam te pesimisticne doktore i znala sam da cu uspeti. Pune tri nedelje sam ja po malo krvarila, te braon, te sveza krv te ne znam vise ni sama sta sve, a doktori samo na UZ kazu da su bebe ok i da nemaju tacan uzrok krvarenja. Na kraju je sve ispalo ok i ja moje zlato drzim u narucju, a ti isti doktori i dan danas me uzimaju za primer kako sam uvek bila nasmejana i puna optimizma i da je to 50 % uspeha - dobro psihicko stanje trudnice. Nadam se da sam malo doprinela celoj situaciji.
-
-
-
-
-
-
-
-
Tebi i bebicama želimo svu sreću ovog svijeta. Čuvajte se, pazite i mazite.
-
~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje mrvice
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Kajka, hvala što si podijelila svoje iskustvo s nama.
Nadam se da naš migully neće morati proći tvoj put i s tom mišlji, šaljem joj jednu hrpicu ~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Bebice držite se čvrsto za mamu.
-
-
Draga Migully dryim fige da sve prodje kako tereba i budi mi jaka i optimisticna!
Vjerujem da ce uspjeh biti vas!!!!
Ljubim te i mislim na tebe
-
Draga migully, mislim na tebe i vibram iz sve snage!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Ima li kakvih novosti od migully?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve OK!
-
-
-
-
-
-
-
Draga bit će sve u redu. Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliki virtualni zagrljaj.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Migully i njene mrvice
-
-
-
-
-
-
Migulice, vibram iz sve snage!!!!
-
Migully želim ti da i dalje bude sve ok.... mrvice se čvrsto drže za svoju mamicu
-
-
:D Javila se Migullyy sa svjezim vijestima: jedan plod je 9.3 a drugi 9.8, jedan velicinom odgovara 7 nedjelja, a drugi 7+1... Oba su vitalna i imaju kicmeni stub i otkucaje srca. Migullyycu zanima da li je bitna ta razlika u velicini?
Ako znate- javnite da joj prenesem...
-
pa to je toliko malena razlika da ne može imati veze...
:D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma