Zanima me kad su vaši mališani počeli spavati jednom po danu.
Naime, više se ne sjećam kad se to zbilo s M.(ah, dođeš u godine kad prirodno počneš zaboravljati, a onda te još i mamnezija puca
), a L. sad ima 14 mj. i sve teže mu ide ono drugo dnevno spavanje. Ako i zaspi, to je nakon minimum pola sata uspavljivanja (čitaj: cicanja, igranja, pa opet cicanja i tako ukrug) i iza 18h - a nije noćno. Naravno, posljedica toga je kasniji odlazak na noćno spavanje (22.30 - 23h). U posljednje vrijeme počela sam to 2. spavanje preskakati, no ako se u to vrijeme nađemo na putu, zaspi u autu - zato mislim da mu je možda ipak potrebno :/ .

(ah, dođeš u godine kad prirodno počneš zaboravljati, a onda te još i mamnezija puca
), a L. sad ima 14 mj. i sve teže mu ide ono drugo dnevno spavanje. Ako i zaspi, to je nakon minimum pola sata uspavljivanja (čitaj: cicanja, igranja, pa opet cicanja i tako ukrug) i iza 18h - a nije noćno. Naravno, posljedica toga je kasniji odlazak na noćno spavanje (22.30 - 23h). U posljednje vrijeme počela sam to 2. spavanje preskakati, no ako se u to vrijeme nađemo na putu, zaspi u autu - zato mislim da mu je možda ipak potrebno :/ .
Odgovori s citatom
, mislim da sad možemo bez grižnje savjesti preći na jedno, jer ono drugo je fakat uvijek mučenje i za njega i za mene.
Prenosim vam misli mog mališana,jer njemu je spavanje nužno zlo koje koristi samo u slučaju kad pada s nogu i onda najčešće zaspi bilo gdje,pa čak i na podu začahuren u svoju najdražu dekicu!
), a mališa nema šanse! Uhvati ga popodne neki umor i nervoza ali ga brzo prođe i ajmo dalje! Mada, nije da se nešto ljutim, on već u pola 8 (nekad i u 7) navečer ide spavati i spava do 8 ujutro, tako da mi nije loše ni to kad imaš cijelu večer pred sobom.