-
Polizao pljesnivu zlicicu !!!!
Zaboravili smo zlicicu kojom je jeo jogurt i voce u torbi nakon setnje. Naravno, upljesnila se i postala crna. Osjecam se uzasno
Niko je iskoristio moment dok sam praznila torbu i brzinom munje oblizao zlicicu. Sad mi se po glavi vrte svi moguci scenariji.
Moze li mu se sto dogoditi? Trebam li zvati doktora ili samo cekati :/
Ima li tko slicno iskustvo ili sam jedina mama koja od trke i zurbe zaboravi isprazniti torbu???
-
Ne vjerujem da bi mu moglo išta biti, osim u najgorem slučaju da mu krene povraćanje. Moja malena je popila tako stari sok iz plastične boce. Malo soka je ostalo u boci i ona si je nadotočila vodu i popila. Sok je stajao otprilke 24-48h. Nekih 7-8 h nakon toga je prvi put povratila. To je trajalo sljedećih pet sati i prestalo. Sad mi se više ne događa da zaboravim takve stvari, ma i ona me svaki put pita kad ide nešto piti "jel to staro?" "jel mogu to popiti"
Ali ne vjerujem da će tvom malom biti zlo... Ne brini, sve pet..
A i svakom se događa da zaboravi....
-
Neće mu ništa biti, jedino ti se može ispovraćat.
Znaš kak vele pljesan=antibiotik.
Koliko puta su moji popili , pojeli nešto davno otvoreno, pa zaboravljeno... i nikom ništ.
Opusti se nije to ništa strašno. Moj mali je puzao i uhvatio si je žohara i napola ga pojeo pocuclao
. I još je urlao ko da sam mu uzela bombon iz usta...
-
Meni je od negdje neka info u glavi da je plijesan opasna ako se udise pa onda njene spore naprave probleme u plucima.
Moja N. je popila vodu iz bocice koja je bila medju igrackama (a mi smo mislili da je izgubljena) jedno 2 tjedna, naravno pljesnjiva i nije joj bilo nista, nije ni povratila.....na srecu.
-
Nebi mu trebalo biti ništa. Nije to tak opasno. Da te umirim - neki sirevi se jedu tek kad popljesnive. Mislim, nije to ista pljesan ali samo za usporedbu.
Ak te baš jako muči nazovi ped. čisto da smiriš savjest, a i nikad nije naodmet stručni savjet. Mi možemo samo nagađati.
-
Hvala cure. Odmah me je lakse. Sve su to dobre lekcije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma