s obzirom da dolazi lijepo vrijeme za putovanja, a uskoro i more, zanima me što sve nosite u putnoj apoteci?
kad se sve skupi biti će to mali podsjetnik prije puta![]()
s obzirom da dolazi lijepo vrijeme za putovanja, a uskoro i more, zanima me što sve nosite u putnoj apoteci?
kad se sve skupi biti će to mali podsjetnik prije puta![]()
paracetamol, bivacin, zavoje, flastere, komprese (ili gazu u nekom drugom obliku), sumeci kalcij, Kamagel, kofan, Voltaren Rapid, aspirin...
to je otprilike to, a varijacije zavise od odredista![]()
Ja u kutiji za prvu pomoć u autu vozim lupocet tablete i čepići, gastal tablete, lysobact tablete, ketonal retard, tablete protiv bolesti vožnje, toplomjer i neke ženske potrepštine. Da su nam na tehničkom pregledavali kutiju prve pomoći bome bi se iznenadili.![]()
mislila sam više na dječju apoteku!
dodajem Octenisept za dezinfekciju rana i ogrebotina, toplomjer, Synopen mast za ubode, Sterimar, Plicet sirup za skidanje temperature
wewa![]()
iz tvog popisa je pola za djecu, a i druga polovica nije zanemariva. često kad se pakiramo zaboravimo na sebe![]()
ja nosim plicet(sirup i čepice) voltaren tbl i čepiće, lekadol, eterično ulje lavande, octenisept, ozopulmin, sterimar, operil, flastere, gaze, sprej protiv opekotina, melem, sredstvo(sol) za redehidraciju,jednokratnu britvicu,tablete protiv proljeva(zaboravih kako se zovu, one sa mliječnim baterijama) aparatić i tablete protiv komaraca, i još ponešto, ako se sjetim, dopišem......
To je sasvim dovoljno uz tablete protiv bolova za odrasle.Zavoje i sl.ionako imaš u kutiji za prvu pomoć.A i u svakom gradiću postoji apoteka.Osim ako ne ljetuješ na svjetioniku.mamaduda prvotno napisa
![]()