Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: putna apoteka

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno putna apoteka

s obzirom da dolazi lijepo vrijeme za putovanja, a uskoro i more, zanima me što sve nosite u putnoj apoteci?
    kad se sve skupi biti će to mali podsjetnik prije puta

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

paracetamol, bivacin, zavoje, flastere, komprese (ili gazu u nekom drugom obliku), sumeci kalcij, Kamagel, kofan, Voltaren Rapid, aspirin...

to je otprilike to, a varijacije zavise od odredista

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ja u kutiji za prvu pomoć u autu vozim lupocet tablete i čepići, gastal tablete, lysobact tablete, ketonal retard, tablete protiv bolesti vožnje, toplomjer i neke ženske potrepštine. Da su nam na tehničkom pregledavali kutiju prve pomoći bome bi se iznenadili.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

mislila sam više na dječju apoteku!

dodajem Octenisept za dezinfekciju rana i ogrebotina, toplomjer, Synopen mast za ubode, Sterimar, Plicet sirup za skidanje temperature

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

bojim se da ti tu ne mogu pomoci

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

wewa
    iz tvog popisa je pola za djecu, a i druga polovica nije zanemariva. često kad se pakiramo zaboravimo na sebe

Početno

ja nosim plicet(sirup i čepice) voltaren tbl i čepiće, lekadol, eterično ulje lavande, octenisept, ozopulmin, sterimar, operil, flastere, gaze, sprej protiv opekotina, melem, sredstvo(sol) za redehidraciju,jednokratnu britvicu,tablete protiv proljeva(zaboravih kako se zovu, one sa mliječnim baterijama) aparatić i tablete protiv komaraca, i još ponešto, ako se sjetim, dopišem......

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj mamaduda prvotno napisa
    mislila sam više na dječju apoteku!

dodajem Octenisept za dezinfekciju rana i ogrebotina, toplomjer, Synopen mast za ubode, Sterimar, Plicet sirup za skidanje temperature
    To je sasvim dovoljno uz tablete protiv bolova za odrasle.Zavoje i sl.ionako imaš u kutiji za prvu pomoć.A i u svakom gradiću postoji apoteka.Osim ako ne ljetuješ na svjetioniku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •