-
Novorođenče u kombiniranoj AS
Lijepo molim pomoć! Spremamo se kupiti kombiniranu sjedalicu za našeg šestomjesečnog sina jer je prerasao AS 0-13. Čitala sam neke preporuke ovdje na forumu, testiranja i sl. (i, unatoč tome, ne znam koju AS odabrati!), no nisam vidjela da je netko pisao o prijevozu novorođenčadi u komb. AS (zanima me za iduće dijete). Pa ako netko ima iskustvo/saznanja, bila bih mu jako zahvalna...
P.S.
Nova na forumu, pozdrav svima...
-
pileee, dobrodosla.
problem je taj sto kod nas na trzistu nemas bas puno izbora.
ovak iz glave cini mi se da ima gracova, concorde i bebe confort kombinirana as. i cini mi se da su sve tri ok.
mislim da ima i brevi al nju ne preoprucujemo jer nema kopcu za zakocivanje.
u pretraznik si ukucaj kombinirane sjedalice i slicno pa ces pronaci puno rasprava o njima.
a kaj se tice novorodjenceta, mislim da od kombiniranih bi jedino bila ok, concord ultimax.
ove druge su mi sve prestrme za skroz malo dijete.
evo na brzinu.
-
i jos...
kad kazes da je prerastao ovu as.
koliko ima kg? i jel ju visinom presisao?
-
Upravo o Concordici (uz Bebe Confort iseos safe side) najvise i razmisljam...a decko je 9100 g i 72 cm, sjedalica Peg Perego Primo Viaggio...tako da mislim da nam je prilicno hitno sto se tice nabave nove as
Puno hvala, Nika!
-
-
Mi vozimo L u kombiniranoj AS Iseos Safe Side od Bebe Confort-a od njezinih 7 mj., jer nam je 0+ prerasla. Mi smo se odlučili za nju nakon što smo pregledali ADAC testove i jer nam je prva AS bila od BC-a. Super je to što se može prilagođavati po širini.
Problem sa kombiniranom AS je taj da ih je teško naći u RH. MM je išao po našu u Baby Center u Brežice nakon što smo telefonski naručili boju koja nam odgovara.
-
Puno hvala na odgovorima!
Mi ćemo najvjerojatnije put Brežica...jučer smo bili u TL s namjerom da kupimo Graco-ovu AS...no nisu nam dozvolili da je montiramo za probu (iako sam telefonom provjerila je li to moguće, rekli da je...)...da, kao, nisu za to ovlašteni i educirani- "znate, to vam rade Rode"
. Kažemo mi, dobro ići ćemo mi kod Roda, sami vi tu stojte kraj nas na parkingu da je probamo montirat za probu - ne može se iznosit neplaćena roba iz trgovine...
Ova Bebe Confort mi se čini ok, i po iskustvima i po testovima (za "novorođenče" bi onda jednog dana ipak kupili novo jaje).
E, sad, mislim da sam negdje pročitala da su u Brežicama po pitanju probne montaže ipak susretljiviji (provjerit ću i telefonom, iako to, kao što se vidi iz gornjeg primjera, ne mora ništa značit). Jel ima netko iskustva? Fakat mi se ne kupuje mačka u vreći...a i ne ih voljela poslat muža u Brežice, a da mu na kraju ne daju da montira za probu..
I, da, fakat nema puno izbora po pitanju kombiniranih AS...
mg1975, znači, vi ste sa svojom as zadovoljni?
-
Nama je AS super. L. uživa u vožnji i skoro uvijek zaspe u vožnji. Super joj je i to što je ova AS viša od jajeta pa može gledati van (pogotovo sad kad je starija).
Mi još čekamo da L. nabaci kilažu pa ćemo je okrenuti u smjeru vožnje (već se neko vrijeme samostalno diže ali što se kila tiče tu smo perolaka kategorija).
Još moramo kupiti ljetnu navlaku jer se poljeti uznoji u AS (kao i u svakoj drugoj).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma