Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Novorođenče u kombiniranoj AS

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Novorođenče u kombiniranoj AS

Lijepo molim pomoć! Spremamo se kupiti kombiniranu sjedalicu za našeg šestomjesečnog sina jer je prerasao AS 0-13. Čitala sam neke preporuke ovdje na forumu, testiranja i sl. (i, unatoč tome, ne znam koju AS odabrati!), no nisam vidjela da je netko pisao o prijevozu novorođenčadi u komb. AS (zanima me za iduće dijete). Pa ako netko ima iskustvo/saznanja, bila bih mu jako zahvalna...
    P.S.
    Nova na forumu, pozdrav svima...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pileee, dobrodosla.

problem je taj sto kod nas na trzistu nemas bas puno izbora.
    ovak iz glave cini mi se da ima gracova, concorde i bebe confort kombinirana as. i cini mi se da su sve tri ok.

mislim da ima i brevi al nju ne preoprucujemo jer nema kopcu za zakocivanje.

u pretraznik si ukucaj kombinirane sjedalice i slicno pa ces pronaci puno rasprava o njima.

a kaj se tice novorodjenceta, mislim da od kombiniranih bi jedino bila ok, concord ultimax.

ove druge su mi sve prestrme za skroz malo dijete.

evo na brzinu.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i jos...

kad kazes da je prerastao ovu as.
    koliko ima kg? i jel ju visinom presisao?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Upravo o Concordici (uz Bebe Confort iseos safe side) najvise i razmisljam...a decko je 9100 g i 72 cm, sjedalica Peg Perego Primo Viaggio...tako da mislim da nam je prilicno hitno sto se tice nabave nove as
    Puno hvala, Nika!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupili smo concord ultimax kad je treci imao neka cetiri mjeseca. vozio se u njoj dok se nije rodila cetvrta, pa smo njega preselili u 9-18, a nju od rodjenja vozimo u concordici...

sve pet. nemam nikakvih primjedbi

istina, cetvrta je bila pozamasna (4.610/53) pa mozda i to malo znaci tih prvih dana/tjedana

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi vozimo L u kombiniranoj AS Iseos Safe Side od Bebe Confort-a od njezinih 7 mj., jer nam je 0+ prerasla. Mi smo se odlučili za nju nakon što smo pregledali ADAC testove i jer nam je prva AS bila od BC-a. Super je to što se može prilagođavati po širini.

Problem sa kombiniranom AS je taj da ih je teško naći u RH. MM je išao po našu u Baby Center u Brežice nakon što smo telefonski naručili boju koja nam odgovara.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Puno hvala na odgovorima!
    Mi ćemo najvjerojatnije put Brežica...jučer smo bili u TL s namjerom da kupimo Graco-ovu AS...no nisu nam dozvolili da je montiramo za probu (iako sam telefonom provjerila je li to moguće, rekli da je...)...da, kao, nisu za to ovlašteni i educirani- "znate, to vam rade Rode" . Kažemo mi, dobro ići ćemo mi kod Roda, sami vi tu stojte kraj nas na parkingu da je probamo montirat za probu - ne može se iznosit neplaćena roba iz trgovine...

Ova Bebe Confort mi se čini ok, i po iskustvima i po testovima (za "novorođenče" bi onda jednog dana ipak kupili novo jaje).
    E, sad, mislim da sam negdje pročitala da su u Brežicama po pitanju probne montaže ipak susretljiviji (provjerit ću i telefonom, iako to, kao što se vidi iz gornjeg primjera, ne mora ništa značit). Jel ima netko iskustva? Fakat mi se ne kupuje mačka u vreći...a i ne ih voljela poslat muža u Brežice, a da mu na kraju ne daju da montira za probu..
    I, da, fakat nema puno izbora po pitanju kombiniranih AS...

mg1975, znači, vi ste sa svojom as zadovoljni?

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nama je AS super. L. uživa u vožnji i skoro uvijek zaspe u vožnji. Super joj je i to što je ova AS viša od jajeta pa može gledati van (pogotovo sad kad je starija).

Mi još čekamo da L. nabaci kilažu pa ćemo je okrenuti u smjeru vožnje (već se neko vrijeme samostalno diže ali što se kila tiče tu smo perolaka kategorija).

Još moramo kupiti ljetnu navlaku jer se poljeti uznoji u AS (kao i u svakoj drugoj).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •