Užasno je malo,ali naspram ovome sad to mi se čini kao jako puno,sad imam samo štednjak i pored sudoper element na zidu od 140cm.,baš zato ja bi išla da nekako iskoristim taj kut i smislim di šta.Prvo sam imala viziju perilicu do kutnog na jednu stranu,a na drugu štednjak,pa sam shvatila da ću se stalno udarati u rub šporeta jer neće stati zbog cijevi od radijatora,te cijevi me izluđuju.
Sad sam došla na neku ideju da postavim perilicu ispod onog za sušenje od sudopera,a možda u taj kut ubacit ugradbenu ploču za kuhanje,pa na te cijevi kao ormar visoko ladičar pa pećnica,pa mikrovalna pa opet gornji ormar do stropa.Opet i o toj priči me onda muči kakve su nape za to,a kakve ploče.Ma kako god da ju pokušam skombinirati nešto me zezne. :/
Što je najgluplja stvar od svih jedan stolar kojeg sam pitala da mi radi kuhinju nema nikakvu viziju u vezi iskoristivosti prostora,pa mi je i on digo tlak pa će idući tjedan doći drugi pogledati.Osim toga izbacilo me iz takta to da se ta kuhinja meni naplaćuje kao 2,60m.E da,da li se radna površina može naknadno rezati,mislim staviti ugradbenu ploču za kuhanje ili pećnicu ako se na tom mjestu ostavi ormar?? :/