Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Igraonica "Baza" - ima li tko info ?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Igraonica "Baza" - ima li tko info ?

Na Mihaljevcu, kod vrtića "Vjeverica" je igraonica "Baza", no nikako da nađem nekakav njihov kontakt broj ili
    mail ili nekoga tko je bio tamo, a čini mi se (koliko vidim kada prolazimo autom) da i nemaju fixno radno vrijeme.

Da li je tko tamo bio? Iskustva ?

Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Igraonica "Baza" - ima li tko info ?

Citiraj vera prvotno napisa
    Na Mihaljevcu, kod vrtića "Vjeverica" je igraonica "Baza", no nikako da nađem nekakav njihov kontakt broj ili
    mail ili nekoga tko je bio tamo, a čini mi se (koliko vidim kada prolazimo autom) da i nemaju fixno radno vrijeme.

Da li je tko tamo bio? Iskustva ?

Hvala
    Bili tamno na jednoj proslavi, prostor je korektan, kao i onaj dio gdje su roditelji.
    Vlasnica mi se nikako nije dopala, maltene nas je tjerala van čim je isteklo tih tri sata.
    Djeca imaju dva animatora i u cijenu je uračunata pica, grickalice i sokovi, sve ostalo kupujete sami, i najvažnije, bezobrazno su skupi.
    A evo ti i njihova stranica: www.baza.com.hr

Sve u svemu nisam oduševljena, jer za tu lovu bi trebali nuditi puno više (proslavu od tri sata, s tim da je za roditelje sve donešeno, kao i torta za klince frendica je platila 2700kn :shock: ).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cijena je baš :shock: plus :? , hvala ti !

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ajme šta netko plati toliko za proslavu rođendana :shock: :shock: ?

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nakon sto vidim ovu cijenu, samo cu ponoviti rijeci svog sina: "najljepse je doma slaviti, a ne po igraonicama, jer prvo -djeca upoznaju tvoj dom i drugo - mozete se igrati sto hocete"
    mi bas idemo na jedan rodenan u bazu sljedeci tjedan pa mogu onda napisati iskustva... rodendan je koncipiran kao gusarski tulum, a sad sto to tocno znaci saznat cemo na licu mjesta... uglavnom, vjerojatno nude tako razne tematske rodendanske proslave.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tenshi, čekamo detaljan izvještaj..........

Inače-saznala sam da se bave samo rođendanima, trenutno nema igraonica.

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tenshi prvotno napisa
    mi bas idemo na jedan rodenan u bazu sljedeci tjedan pa mogu onda napisati iskustva... rodendan je koncipiran kao gusarski tulum, a sad sto to tocno znaci saznat cemo na licu mjesta... uglavnom, vjerojatno nude tako razne tematske rodendanske proslave.
    Jeste bili?

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ah... zaboravih da sma obecala izvjestaj :D
    bili smo i imam mixed feelings... ovako, ima prostor za djecu i prostor (kao kafic neki) gdje roditelji mogu cavrljati i pijuckati nesto dok cekaju djecu)... atmosfera opustena, sve pet. nisam dozivjela nekakvo tjeranje, ali mozda zato jer je to bio posljednji rodendan taj dan
    u djecjem dijelu ima tri povezane sobice - jedna sa stolom i stolcicama gdje se jede torta i tako, jedna s nekakvim penjalicama i mrezama i tako to i jedna koju nisam detaljno pregledala da vidim sta sve ima, ali znam da ima playstation, jer su djeca na kraju zavrsila igrajuci se na njemu. neki gusarski koncept nisam primijetila, osim sto su roditelji dofurali tortu u obliku gusarskog broda
    imali su animatora i animatoricu.
    mislim, uzivali smo i sin i ja, ali ako je istina ovo o cijeni (a to na kraju nisam provjerila jer sam se s ljudima paricala o drugim stvarima), definitivno je prevelika za ono sto se dobije.

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala tenshi!

Ja sam danas zvala. Cijena je 2100 kuna, uključene grickalice, sokići i pizza. Kad se izbaci sva hrana i piće, jer bismo dopeljali svoju, ispalo bi samo tristotinjak kuna jeftinije.
    Animatora komada dva, ako je lijepo vrijeme, klinci se mogu igrati i u vrtu koji je krasan i prostran. (Prolazim tamo svaki dan pa sam sve već vidjela.)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ima li netko novijih dojmova o rođendanu u Bazi?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili na jednom rođendanu prije mjesec dana

skroz ok, 3 prostorije za djecu i 1 za odrasle, ima svega i svacega. jedino mi se cinilo malo kaoticno, ali mozda zato sto je bilo jako puno djece.

inace preferiram kucne rodjendane, tako da mozda i nisam bas prikladna za ocjenjivanje

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    mi smo bili na jednom rođendanu prije mjesec dana

skroz ok, 3 prostorije za djecu i 1 za odrasle, ima svega i svacega. jedino mi se cinilo malo kaoticno, ali mozda zato sto je bilo jako puno djece.

inace preferiram kucne rodjendane, tako da mozda i nisam bas prikladna za ocjenjivanje
    Koliko puno djece? Mi bi imali 15-20, da li je to OK?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se cinilo jaaaaako puno, i to od beba do tinejdzera
    mislim da sigurno 20

problem je sto sam ja cijelo vrijeme bila unutra s njima pa mi je valjda sva ta vriska i galama i divljanje bilo na momente previse.

ali da sam samo ostavila djecu i otisla u dio za roditelje, vjerujem da bi mi bilo super

zgodno mi je recimo bilo i to sto su u jednom momentu svi crtali crteze koji se onda spreme slavljeniku za uspomenu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •