Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Igračke u autu

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Igračke u autu

Možda vam sad otkrivam toplu vodu, ali pišem u dobroj namjeri jer nisam na forumu naišla na tu temu.

Svoje sam prvo dijete od prvog dana uvijek vozila u autosjedalici. Kako bih mu vožnju učinila zanimljivijom, okružila sam ga igračkama, naročito kojekakvim sviralicama na baterije i sl. A onda me dobronamjerna poznanica upozorila kako igračke u slučaju prometne nesreće također znaju biti kobne i nanijeti povredu djetetu, pogotovo neke teške i tvrde, i da ona svojem djetetu dozvoljava igru u autu samo s mekanim i laganim plišancima. Prihvatila sam savjet sa zahvalnošću i od tada uvijek pazim na to, a i na stvari koje ponekad stavimo na onu "policu" ispod stražnjeg stakla jer zaista nema smisla da na bebu u autosjedalici prilikom naglog kočenja padne npr. bočica vode i ozlijedi je.

Eto, to sam željela podijeliti s brižnim roditeljima koji su možda zaboravili na taj "detalj". Sretno u prometu!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

tako je
    sve te stvari su također opasne i za suvozača i vozača čak i u slučaju da ne prevozite dijete
    kod sudara svi ti predmeti postaju teži nekoliko desetaka puta i mogu nanjeti ozbiljne ozljede
    pažljivo birajte predmete s kojima se dijete igra u vožnji a sve ostalo stavite u prtljažnik

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slažem se!
    mi smo stajali na semaforu,moja kćer je taman išla piti vodu iz flašice,ja joj (trudna,u 6.mjesecu) vadila maramicu iz torbe i BAM,frajer je jednostavno zabio u nas!!!
    hvala bogu,sve je dobro prošlo,ali mišica se nabila ustima na flašu.od tada,nema čvrstih igračaka,nema pijenja vode u vožnji.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I poseban oprez sa kišobranima, suncobranima, a i ostalim šiljastim i čvrstim predmetima, bilo u unutrašnjosti auta ili u gepeku koje je najbolje izbjegavati prevoziti u autu, a ako je baš neizbježno, staviti ih u gepek popreko, nikako u smjeru vožnje

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja zato sve trpam u gepek. I uvijek špotam MM-a koji zaboravi zavezati sjedalicu dok je prazna i ostavlja rekete, loptice od tenisa i sl. po autu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    Ja zato sve trpam u gepek. I uvijek špotam MM-a koji zaboravi zavezati sjedalicu dok je prazna i ostavlja rekete, loptice od tenisa i sl. po autu.
    Loptice su opasne jer se mogu otkotrljati do nožnih komandi i doći npr.pod papućicu kočnice.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Citiraj Adrijana prvotno napisa
    Loptice su opasne jer se mogu otkotrljati do nožnih komandi i doći npr.pod papućicu kočnice.
    Ma u kutiji su one, ali svejedno znam da je opasno pa ih pospremam iza.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

G je sva sreća ovisna o Jinxima i ne trebamo nikakve igračke, nekad joj utrpam malog plišanog medu s mobila.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nisam do sad bas mislila o ovome ,naime moj bebac se stalno dere u autu a mi uzasno puno vremena provedemo u autu i ja sam im davala da jedu,piju,citaju u autu i ponukana ovime jucer sam napravila generalku e sta je tu svega bilo sram me rec .Uglavnom nema vise vozimo medeka i psa plisanog i to je to.Hvala cure

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hm
    Ovo je logično.
    Mi na dužem putu uvijek imamo slikovnice.
    Opasne su?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesu ako su tvrde, kao i sve sto moze poletit, al neke manje od drugih. Pokusajte ponijeti one mekih korica. Ili ih drzite ispod sjedala ili u torbi ispod nogu iza su/vozacevog sjedala.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nama na svu srecu ne trebaju igracke u autu, nama je dovoljno da se vozimo i da je na svim semaforima zeleno da sto manje stojimo na istom mjestu. naravno vozimo se u As i uvijek pazim na te đinđe u autu.

u svakom slucaju dobronamjerna tema!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •