Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 221

Tema: Vakcinacijski osvijesteno virtualno pleme 6. dio

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Imaš puno dobrih pitanja. Rekao bih da je s tvojim dolaskom počela nova generacija roditelja necjepiša koja će zamijeniti moju posustalu generaciju.

Kak mislis posustali...nadam se da pod tim ne mislis da ste posustali pod pritiskom cijepljenja i da ste to obavili.

Nadam se ce se javit neko tko ima iskustva u ovim pitanjima...a ako ne pisat cu ih ja za koji mjesec.

Ja se iskreno nadam da bi ova teorija morala drzat vodu...ajde pravnici gdje ste ?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam pravnik ali sam u vrticu, ako se neko namjeri spiciti po pravilima onda oni koji odbijaju cijepiti dijete mogudobiti otkaz ugovora s vrticem na osnovu stavke u ugovoru koja definira nesuradnju roditelja. ali najcesce nista od toga, jos nisam cula da je netko imao s tim problema sa strane vrtica, sa strane ped. mozda.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    Kak mislis posustali
    Upravo tako. Prolazi vrijeme i stvari se mijenjaju. Koliko god mi je grozno što su sve novo uveli od cjepiva u međuvremenu, teško mi je u potpunosti se uživiti u situaciju jer je iza mene. To ne znači da ću samo prestati navraćati ovamo, ali znam da će doći drugi s nešto više elana i to mi je super.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    nisam pravnik ali sam u vrticu, ako se neko namjeri spiciti po pravilima onda oni koji odbijaju cijepiti dijete mogudobiti otkaz ugovora s vrticem na osnovu stavke u ugovoru koja definira nesuradnju roditelja. ali najcesce nista od toga, jos nisam cula da je netko imao s tim problema sa strane vrtica, sa strane ped. mozda.
    TNX....flower !
    Da skuzio sam tu stavku odmah...mislim da kaze nesto u stilu "vrtic ima pravo raskinuti ugovor ako se ne postuje Zakon struke" ili tako nesto.
    Cak ni ne spominje koji zakon vec je tako opcenito napisano tako da pokriva vise toga.

Nadam se da ce se javiti neki pravnik da nam malo pojasni neke stvari.

Davore...znam kako ti je ali se nadam da nas neces ostaviti jer tvoje znanje koje si nakupio u zadnjih par godina je neprocijenjivo.
    Mozda kad se uskoro pojavi neki mujica ili netko dostojan borbe uopce ne sumnjam da ces se ponovo dici. Do tada bih volio da ostanes i budes podrska svojim informacijama.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma budi bez brige, ne idem nikamo. Samo mislim da je bolje priznati nego se praviti važan. Dolaze novi izazovi. Primam obavijesti s nekakve liste za ekipu iz "big pharme" specijaliziranu za cjepiva i teško je uopće povjerovati što su ti ljudi u stanju nazvati cjepivom. U medicinskim krugovima cjepiva imaju toliko egzaltirani status da je sasvim vjerojatno da će uskoro većina "normalnih" lijekova dobiti status cjepiva. Recimo, nećeš moći reći "uzet ću paracetamol", nego "cijepit ću se protiv glavobolje". Nonsens ide u tom smjeru, a vjerojatno će test prihvaćenosti tog koncepta biti ovaj preser sa svinjskom gripom. Ako prođe - praktično sva medikalizacija će uskoro postati obavezna.

Reality check: lijekovi za Parkinsona se već sada zovu "cjepiva".

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Za sada imam neke pozitivne informacije :D ali necemo u detalje i previse se veselit.

Slijedeci korak je dogovor sa pedijatricom oko forme ove povrde za vrtic !

Nego Davore jel imas neke svoje biljeske u stilu:
    Bolest/uzroci/posljedice/lijecenje
    Znam da sve postoji na u ovim topicima ali bih ti bio vrlo zahvalan ako imas to objedinjeno u nekom dokumentu...naravno oduzit cu ti se !

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nažalost - ne. Imali smo jednu takvu inicijativu na plemenu, ali je prerano zamrla. Bio sam skupio gro materijala o TBC-u i postao linkove, ali bez tražilice (koja sada ne radi) nema teorije to sada naći.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Za sada imam neke pozitivne informacije :D ali necemo u detalje i previse se veselit.

Slijedeci korak je dogovor sa pedijatricom oko forme ove povrde za vrtic !

Nego Davore jel imas neke svoje biljeske u stilu:
    Znam da sve postoji na u ovim topicima ali bih ti bio vrlo zahvalan ako imas to objedinjeno u nekom dokumentu...naravno oduzit cu ti se !
    Ja sam svojedobno prelistala svu štampu o plemenu i pospremila linkove o bolestima i imunizaciji.Budem ovih dana pregledala i provjerila linkove da li rade pa ću ih staviti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tata mata, ako vladate njemackim evo jedna izvrsna knjiga:

Martin Hirte
    "Impfen Pro & Contra: Das Handbuch für die individuelle Impfentscheidung"

u njoj izmedu ostalog imas za svaku bolest ono sto si trazio:

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

znamo za tu knjigu. to smo imali u monikinoj kući al njemački mi baš nije toliko dobar. niasm mogla pratiti.
    jel to slično knjizi "cijepljenje-vodić za brižne roditelje"?

treba nam nešto šire od toga.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jos nesto me zanima...
    U kojoj mjeri su "plemenska" necijepljena djeca bila boležljiva dok su isla u vrtic ?

Pitam zato jer mi je V. (koja je do sada dobila kompletnu uslugu naseg zdravstva) bila doma svaki drugi tjedan, a BE koja nije dobila apsolutno nista nije niti jednom bila bolesna a po cijele dane su skupa i "sline" jedna po drugoj.
    :?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    znamo za tu knjigu. to smo imali u monikinoj kući al njemački mi baš nije toliko dobar. niasm mogla pratiti.
    jel to slično knjizi "cijepljenje-vodić za brižne roditelje"?
    po meni je martin hirte bolji i siri.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tko ima knjigu?
    Spremna sam pomoći prijevodom.
    Naravno, ukoliko to nije cijela knjiga - do preksutra

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jos nesto me zanima...
    U kojoj mjeri su "plemenska" necijepljena djeca bila boležljiva dok su isla u vrtic ?

Pitam zato jer mi je V. (koja je do sada dobila kompletnu uslugu naseg zdravstva) bila doma svaki drugi tjedan, a BE koja nije dobila apsolutno nista nije niti jednom bila bolesna a po cijele dane su skupa i "sline" jedna po drugoj.
    :?
    http://www.youtube.com/watch?v=PNSZp...eature=related

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nice...ali mene zanimate VI !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odmah na pocetku priznam da malo znam o cijepljenju. nikad mi nije bilo svejedno, ali otkad citam topik, sve mi je manje svejedno. imam jos puno za procitat, al do tad...mozda cujem koji savjet koji ce mi pomoc odlucit kaj napravit.

dakle, moja cura jest cijepljena. po kalendaru, ono sto se mora. malo bih odugovlacila, al na kraju je cijepljena, zazmirim i pomolim se i moja sreca je kaj nikad nismo imali niti najmanju reakciju, bas nista.

e, sad smo u njemackoj. lani na pregledu s 4 god su gledali knjizicu cijepljenja i kao ima sve osim jednog priorixa. nasa ped.iz zg mi rekla da to u hr ide pred skolu. pa se ja oglusila.

sad s 5 god, opet sistematski, opet isto, fali priorix i jos mi daju popis kao kaj bi trebalo. ovako:
    hepatitis B 3x
    meningokok 1x
    windpocken
    MMR 1x to je valjda priorix

ja pitam kaj ja od tog sve moram. a oni me u cudu pogledaju i vele...u njem vi nista ne morate.

i ja sad ja ne znam kaj bih...ni kad....

imate neko misljenje? i hvala unaprijed na svakom odgovoru, na sto muka sam. idem citat...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    ja pitam kaj ja od tog sve moram. a oni me u cudu pogledaju i vele...u njem vi nista ne morate.
    Pih...blago tebi stara...procitaj si sve topice...i onda odluci...ja osobno sam procitao sve na nagovor supruge i uopce nemam dvojbi, osim ovih pravnih o kojima vidim ti ne moras brinut !

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=23006

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...er=asc&start=0

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=29657&start=0

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=29656

http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=0

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...023&highlight=

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...999&highlight=

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala tata mata, sve si mi skupio na jednom mjestu.
    bacam se na citanje.
    ionako ne moram zuriti.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nice...ali mene zanimate VI !
    zadnje cjepljenje je bilo ... ono oko 6mj
    tada sam naletjela na pleme
    nisam potpuni pripadnik, ali ih razumijem

nisam cjepila sa mo-pa-ru i sljedećim cjepivima
    zadnji put kod doktora smo bili prije ...................
    ne sječam se, sad ima 3.5 godine, tu i tamo pokupi neku virozu (neće da jede svježe voće i povrće , na tatu), ali je preboli uz povremenu intervenciju lupoceta i sl.
    no da li je zdrava zbog ne-cjepljenja?
    teško reči:
    - ne ide u vrtič - nema potrebe
    - dojim ju i dalje

jedina usporedba je malena od rođaka, mjesec dana starija
    ide u vrtić, cjepljenja prema rasporedu, ovu zimu im je bilo gadno ... a koliko sam ja počela primječivati , nekako se sve dešava nakon mo-pa-ru
    pneumokok, bronhitisi, upale uha, gadne upale grla, zakurila preko 40°C ... čak je i razmišljala o cjepljenju protiv pneumokoka ...
    ali:
    -ide u vrtić
    -dojena do 9mj uz kombiniranje AD-a

meni je logično da su necjepljeni zdraviji

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da li neko zna link gde bi pronasla sastav bsg vakcine?
    da je u je odmah po rodjenju a tako mi treba podataka o istoj kako bi je mogla ikako izbeci-odloziti...

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kajjaznam, teško je to reći... (odgovaram tati mati)
    mogla bih reći kao onaj čovac na klipu - moja djeca nikad nisu uzimala lijekove - ali ja ne dajem lijekove ni kad je temperatura, ne dajem antibiotike, koristim alternativu ako je potrebno - homeopatiju i slično, a da je bilo prehlada, bilo je, curenja nosa, kašljanja, temperature, bilo je; nije bilo ekstremne temperature, upala uha, komplikacija, sekundarnih infekcija...
    ove boljetice koje je sinčić imao ne smatram mjerilom zdravlja, niti njegovog odsustva, nego normalnim slijedom izgradnje imunološkog sistema. sasvim mi je ok da mi dijete ponekad kašlje, da mu curi nos i slično... sad već dugo nije, valjda od zime... stariji je bio cijepljen (na žalost) ukupno dva puta u životu s di-te-polio cjepivom (znači bez pertusis komponente). žao mi je što sam ga i toliko cijepila. s druge strane, prebolio je ospice, rubeolu... nikad nije dobio antipiretik, a kao dijete je dobio antibiotik ukupno jedan put.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i da, ono kaj čovac veli da su kolegice rekle njegovoj ženi - "kako vi imate sreće što vam je dijete zdravo" (pa ne morate neprestano davati antibiotike i slično) mi je taaako poznato!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da se čovjek zapita, a?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Fakat. Puno je lakše braniti masnu laž za koju ti netko masno plati, nego istinu koja te košta. Dok braniš laž smiješ i lagati, jer ionako nemaš oporište u istini. Lakše je masno lagati da se djeca cijepe kako bi bila zdravija, nego pošteno priznati da to nema smisla.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ima li neko info o toj prvoj vakcini u porodilistu? please!!!
    sastav?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nađoh sastav BSG.
    TheraCys BCG (intravesicle -not licensed in US for tuberculosis) (kršitelj koda)is Pasteur USA 800.VACCINE
    * live attenuated strain of Mycobacterium bovis monosodium glutamate (MSG), and polysorbate 80 (Tween-80)
    Rekla bih da žive nema,ali bez obzira,ne verujem da je nazdravlje :D
    Ako neko zna,nek mi protumači.

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Fakat. Puno je lakše braniti masnu laž za koju ti netko masno plati, nego istinu koja te košta. Dok braniš laž smiješ i lagati, jer ionako nemaš oporište u istini. Lakše je masno lagati da se djeca cijepe kako bi bila zdravija, nego pošteno priznati da to nema smisla.
    Je, kada se prouci ljudsko tijelo i vidi koliko je savrseno napravljeno stvarno je ogavno kako su uspjeli plasirati u tolikoj mjeri na trziste taj otrov i ubacivati u taj savrsen organizam...igraju se boga, a vidjeli ga nisu...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    žao mi je što sam ga i toliko cijepila. s druge strane, prebolio je ospice, rubeolu...
    može malo o ovom iskustvu? pls

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    žao mi je što sam ga i toliko cijepila. s druge strane, prebolio je ospice, rubeolu...
    može malo o ovom iskustvu? pls
    stvarno se nema kaj puno za reći - gripa je teža bolest od ovih ospica kaj ih je on imao. naravno, znajući da se radi o ospicama, pazili smo ga maksimalno i pozorno motrili kak se stvar razvija, ali stvarno nije bilo strašno. malo je neugodna pojava ona fotosenzibilnost ili kajveć očiju, (valjda se tak zove, možda sam pomiješala nešto) ali inače stvarno niš strašno, podnio je to bez problema, velim, gripa ima gadnije simptome od njegovih ospica. Rubeola pak nije stvarno vrijedna spomena, jer ju dijete praktički ni ne osjeti, samo dobije osip i to je to - vrlo blaga dječja bolest. Imao je on još poneku dječju bolest (naravno, kozice, ali tada se nije ni cijepilo protiv njih), ali ne sjećam se svih.
    Izuzetno sam sretna što je prebolio ospice, jer prema nekim istraživanjima smanjuju rizik od određenih vrsta tumora.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako se uspio zaraziti i ospicama i rubeolom kad su danas te bolesti jako rijetke?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ej, di si ti meni?
    pa, živjeli smo izvan rvacke gdje to nije takva egzotika.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a so
    jer kod nas mogućnost da dijete oboli i od ospica i od rubeole je stvarno minimalna
    ja bi rekla da je to radi cijepljenja
    al vjerujem da će me uskoro demantirati, ako nitko drugi onda Davor

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i to je sve? kaj me nećeš bar iscipelariti jer ne dajem antibiotike?
    c, c, c... skroz si popustila!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cccc, opet pokušavaš mijenjati forumsku povijesnu zbiljnost

nitko te nije "iscipelario" (btw, kakav izraz za sukob mišljenja!) jer ti ne daješ atb, nego jer si tom prilikom vrlo neodgovorno savjetovala drugima:

ne daj antibiotike uopce i nikada
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...484443#1484443

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi ne cipelarimo
    naše metode su puno suptilinije tiruriru, tiruriru

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

stvarno se nema kaj puno za reći - gripa je teža bolest od ovih ospica kaj ih je on imao. naravno, znajući da se radi o ospicama, pazili smo ga maksimalno i pozorno motrili kak se stvar razvija, ali stvarno nije bilo strašno. malo je neugodna pojava ona fotosenzibilnost ili kajveć očiju, (valjda se tak zove, možda sam pomiješala nešto) ali inače stvarno niš strašno, podnio je to bez problema, velim, gripa ima gadnije simptome od njegovih ospica. Rubeola pak nije stvarno vrijedna spomena, jer ju dijete praktički ni ne osjeti, samo dobije osip i to je to - vrlo blaga dječja bolest. Imao je on još poneku dječju bolest (naravno, kozice, ali tada se nije ni cijepilo protiv njih), ali ne sjećam se svih.
    Izuzetno sam sretna što je prebolio ospice, jer prema nekim istraživanjima smanjuju rizik od određenih vrsta tumora.
    Zakon !
    Hvala puno POS.
    ovakvi postovi iz prve ruke su mi 1000 puta vazniji od linkova.
    Ovih dana idemo kod pedica na definitivan dogovor...mozda cak i danas.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    al vjerujem da će me uskoro demantirati, ako nitko drugi onda Davor
    Daj se opusti. Ja mogu misliti što me volja, ali to ne znači da se zbog toga moraš osjećati neudobno.
    To koliko je nekakva bolest zastupljena je više pitanje dogovora ekipe tvoje struke koji rade u javnom zdravstvu nego stvarne situacije na terenu, a stvarna situacija je da su ljudi općenito boljeg zdravlja i žive duže, a to prvenstveno ima veze s prehranom i boravkom na zraku. O svemu ostalom se može samo nagađati.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

.
    To koliko je nekakva bolest zastupljena je više pitanje dogovora ekipe tvoje struke koji rade u javnom zdravstvu nego stvarne situacije na terenu, a stvarna situacija je da su ljudi općenito boljeg zdravlja i žive duže, a to prvenstveno ima veze s prehranom i boravkom na zraku. .
    ovo boldano, hoćeš reći da to izgleda oprilike ovako
    "imali smo 5000 oboljeli od ospica, ali nije lijepo za vidjeti pa ćemo prijaviti, 50, ma ne, i to nam je previše, evo neka bude 5"

je isključivo s tim, svježi zrak u gradovima i GMO zdrava prehrana

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Otprilike. Broj oboljelih od gripe - konkretnu brojku nismo vidjeli zadnjih...
    Polio podaci - sprdačina.

Što se hrane tiče, obrati pažnju da se zimski repertoar razlikuje od ljetnog uglavnom po cijeni, a ljudi kupuju. Prije 10 godina je po zimi bilo samo kiselog kupusa, graha i jabuka, a sada je to ipak puno drukčije.

Situacija s gerijatrijom u EU ti je otprilike da se svake godine prosječni životni vijek produžuje za skoro 1 godinu. Obzirom da medicina ipak ne napreduje tim tempom, razlog tome je na potpuno drugim mjestima. O životu se govori u terminima kvalitete života (QoL), a ispada da u razvijenim zemljama nema veze s dostupnošću medicine, nego upravo suprotno.

Radiš u sektoru u kojem će vrlo skoro vendori igrati jedinu ulogu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer sam pročitala u Zabavniku Jutarnjeg lista (jbg, to je moja literatura , al ja bar navodim izvor )
    "Mišljenja su kao čavli: što više udaramo po njima, to dublje prodiru". Dumas Alexander

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To je samo poetična krilatica jednog drugog doktora, Dr Paula Josepha Goebbelsa - "Ako kažeš dovoljno veliku laž i nastaviš ju ponavljati, ljudi će na kraju u nju povjerovati. Laž se može održati samo toliko dugo koliko Država može odvojiti narod od političkkih, ekonomskih i/ili vojnih posljedica laži. Zbog toga je od životne važnosti da Država koristi svu svoju moć da potisne neslaganje, jer je istina smrtni neprijatelj laži, ili prošireno, istina je najveći neprijatelj Države."

(inače ne brini, spomenuti je doktor doktorirao na drami)

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo jednog primjera iz života:
    Čovjek je kćeri mijenjao pelene i fasovao polio. Nakon ciglih 30 godina borbe dobio je odštetu. Vidi Polio Victim's 30-Year Crusade Garners $22.5 Million Award

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

[quote="Davor"]"Ako kažeš dovoljno veliku laž i nastaviš ju ponavljati, ljudi će na kraju u nju povjerovati.

To je, na žalost, točno, a manipulacija masom postaje tako jaka da se na onog tko pokušava ukazati na istinu gleda kao na nekog nastranog čudaka...

Tako ljudi danas misle da su liječnici bogovi i da je vegeta spas za svako jelo.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Poanta cijele price je vrlo jednostavna.
    Represija nikad u nije urodila plodom...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma da, ali je problem što baš svaki put odnese kolateralne žrtve.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tata mata, mislim da je u ovom slučaju represija urodila plodom, tj. prisila da se cijepi dijete proizvela je strah od bolesti, koji je doveo do dobrovoljnog odvođenja djece na cijepljenje s jedne strane i ogromnu zaradu farmaceutske industrije s druge strane.

To je toliko jaka kolektivna svijest, bolje reći nesvjest, da ja i dan-danas ponekad nisam 100% sigurna da sam dobro odlučila kad sam odlučila ne cijepiti dalje.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa zašto ne napraviš tzv. reality check - zamisli koje bi posljedice imale sve te bolesti kad bi se dogodile. I potom odi mirno spavati.

Najstrašnija stvar koja se realno može dogoditi je da se netko iz socijalne službe digne na zadnje noge i napravi ti dar-mar. To bi ti napravilo puno veće probleme nego sve bolesti zajedno. Dakle, to je onaj dio gdje Država održava laž na životu.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma sve sam to proučila i zato sam odlučila ne cijepiti, i istina je da mi je najgore kad se sjetim države i njenih službi. Rekla mi je i patronažna sestra da će ju vjerojatno pedijatrica poslati k meni da me podsjeti na moju obavezu, ja joj rekoh: super, dođite pa ćemo popiti kavu.

Upisali smo ju i u vrtić i sad čekam jesen da vidim što će ovi reći, aaaaa.

A najgore mi je ponašanje pedijatrice koja ju neće ni na sistematski naručiti, ako nema cijepljenja. :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Neve prvotno napisa
    A najgore mi je ponašanje pedijatrice koja ju neće ni na sistematski naručiti, ako nema cijepljenja. :shock:
    Promijeni pedijatricu i basta !

Ma nije urodila plodom jer uvijek ce se kuhat neki "pokret otpora"...neke zemlje su shvatile kako taj "pokret" funkcionira i dopustile su roditeljima da odluce na svoju odgovornost.
    Kod nas naravno nitko nema ukljucen mozak i ide politikom...kud i svi turci !

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •