Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: trese joj se nogica!?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno trese joj se nogica!?

barem tri puta na dan. otprilike zadnjih desetak dana (ima 6tj). i jedna i druga noga. kao kad živac na nozi radi nama odraslima. uglavnom na dodir, ponekad sama od sebe. inaće, na pregledima je bilo sve u redu, ima refleks hodanja i miče nogicama ko luda.

JER TO NORMALNO??
    toplo se nadam da je jer me brine jako...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A čuj, može biti normalno i najvjerojatnije i jest. To je tremor, i najvjerojatnije je posljedica nezrelog živčanog sustava. Lea je prerano rođena i tremor nogica je imala jako dugo, i tada mi je doktor rekao da je to i kod na vrijeme rođene djece uobičajeno čak i do 6 mjeseci. Ali, svejedno, mislim da to trebaš spomenuti pedijatru.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u pravilu je to normalno (zbog nezrelosti sžs-a - kao što ti kaže Mima), no ako si zabrinuta na idućem pregledu spomeni to pedijatru.
    Ivo je rođen u treminu i također je imao taj tremor nogica

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I kod nas je isto bilo, posebno jedna nogica, desna. Rekli smo pedijatru, uputio nas da pratimo stanje( iako vjerovatno nije ništa) i da se javimo ako ima pogoršanja, skroz je prošlo sa nekih 3 mjeseca.
    Nadam se da je i kod vas tako

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama se to desavalo poslije cjepljenja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ljudi, hvala vam, pao mi kamen sa srca.
    sutra idemo docu zbog oka (ima konjuktivitis još od rođenja) pa bum joj rekla.

Ljubim vas!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja bi na tvom mjestu tražila uputnicu za neuropedijatra, za svaki slučaj.
    To se događalo i mom B. Ispostavilo se da je kod poroda imao krvarenje II. stupnja i da je hiperton. Odmah smo počeli vježbati (s nepuna dva mjeseca). Od godine dana (kad je prohodao) je pravi mali zvrk. Da nismo krenuli tim putem, vjerojatno bismo danas imali dosta motoričkih problema.
    Zato uvijek glasam za - sve provjeriti, jer - bolje spriječiti nego liječiti.
    Nadam se da te ovo nije preplašilo (jer i ne treba, u ovoj fazi se te stvari rješavaju ko' od šale, ako uopće postoji kakav problemčić).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •