-
-
A čuj, može biti normalno i najvjerojatnije i jest. To je tremor, i najvjerojatnije je posljedica nezrelog živčanog sustava. Lea je prerano rođena i tremor nogica je imala jako dugo, i tada mi je doktor rekao da je to i kod na vrijeme rođene djece uobičajeno čak i do 6 mjeseci. Ali, svejedno, mislim da to trebaš spomenuti pedijatru.
-
u pravilu je to normalno (zbog nezrelosti sžs-a - kao što ti kaže Mima), no ako si zabrinuta na idućem pregledu spomeni to pedijatru.
Ivo je rođen u treminu i također je imao taj tremor nogica
-
Osoblje foruma
-
I kod nas je isto bilo, posebno jedna nogica, desna. Rekli smo pedijatru, uputio nas da pratimo stanje( iako vjerovatno nije ništa) i da se javimo ako ima pogoršanja, skroz je prošlo sa nekih 3 mjeseca.
Nadam se da je i kod vas tako
-
Nama se to desavalo poslije cjepljenja.
-
-
Ja bi na tvom mjestu tražila uputnicu za neuropedijatra, za svaki slučaj.
To se događalo i mom B. Ispostavilo se da je kod poroda imao krvarenje II. stupnja i da je hiperton. Odmah smo počeli vježbati (s nepuna dva mjeseca). Od godine dana (kad je prohodao) je pravi mali zvrk. Da nismo krenuli tim putem, vjerojatno bismo danas imali dosta motoričkih problema.
Zato uvijek glasam za - sve provjeriti, jer - bolje spriječiti nego liječiti.
Nadam se da te ovo nije preplašilo (jer i ne treba, u ovoj fazi se te stvari rješavaju ko' od šale, ako uopće postoji kakav problemčić).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma